Paukku Vierumäen ITF Futures-turnauksen voittoon

3.9.2007  |  09:10

Timo Nieminen kukistui 6-0, 6-2

Yhteensä 21 ATP-pistettä jäi Suomeen miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksesta Vierumäki Tennis Tournamentista. Timanttina kruunuissa olivat vielä molempien luokkien suomalaisvoitot, miesten kaksinpelissä jopa täyssuomalainen finaali, joka jouduttiin rankkasateiden vuoksi pelaamaan Suomen urheiluopiston sisähallissa. Siinä kakkossijoitettu Juho Paukku voitti mainiolla pelillä ykkössijoitettu Timo Niemisen 6-0, 6-2.
Edellisellä kerralla Vierumäellä pelattiin ITF Futures-turnauksessa täyssuomalainen finaali vuonna 1998. Silloin Tommi Lenho voitti Tapio Nurmisen finaalissa 6-1, 6-1. Nurminen oli kisan ykkössijoitettu, Lenho kakkossijoitettu.
Vierumaki Tennis Tournamentin nelinpelin voittivat Sami Huurinainen ja Lauri Kiiski, jotka loppuottelussa kukistivat kakkoseksi sijoitetut USA:n Ikiaka Joben ja Ryan Stotlandin 6-4, 7-6(3).

Seuraava uutinen: Heliövaara US Openin… →