Koululaisten mestaruuskilpailu

Tervetuloa mukaan!

Tenniksen Koululaisten mestaruuskilpailut pelataan Helsingissä 26.-30.12.2018. Kilpailun järjestäjänä toimii HVS-Tennis ry, ja pelipaikkoina ovat Talin Tenniskeskus sekä Taivallahden Tenniskeskus. Kyseessä on vuoden suurin junioreiden kilpailutapahtuma ja luokkia löytyy jokaiselle!

Koululaistennis Tali 2016. Kuva: Heidi Koivunen

Perinteinen koululaisten mestaruuskilpailu pelataan tänäkin vuonna 26.-30.12.2018 Helsingissä. Kilpailua isännöi HVS-tennis ja kilpailu pelataan Talin tenniskeskuksessa sekä Taivallahden Tenniskeskuksessa. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista ja arvostetummista juniorikisoista, jonka voittajia ovat olleet mm. Jarkko Nieminen, Emma Laine ja Harri Heliövaara.

Kisasta löytyy sopiva sarja kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Alakouluikäisillä on kaksinpelisarjan lisäksi tarjolla mini- ja miditennistä sekä stage 1-luokka (vihreäpistepallo). Yläkouluikäisille on tarjolla normaalin luokan lisäksi harrastesarja, johon osallistuvien tasoitus saa olla korkeintaan C2-luokassa. Lisäksi pelataan myös luokka lukio/ammattioppilaitokset.
Minitennis tullaan pelaamaan 28.12. ja miditennis 29.12. Taivallahdessa. Kaikkien luokkien finaalit pelataan 30.12.2018.

Ilmoittautuminen kisaan on jo avattu. Ilmoittautumiset viimeistään 16.12. Tennisässän kautta.

Ilmoittautuneiden kesken arvotaan Wilson tuotepaketteja. Arvonnat suoritetaan 18.11. ja 2.12. Kannattaa siis ilmoittautua ajoissa!

Osallistumiseen liittyvät säännöt ja rajoitukset

Alakoulun sarjassa pelaajan tulee olla kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön
alaisessa alakoulussa, yläasteen sarjassa yläkoulussa ja lukion sarjassa lukiossa tai ammattioppilaitoksessa. Alakoululla tarkoitetaan luokkia 1.-6., yläkoululla luokkia 7.-10. Nelinpelissä parin on oltava samasta koulusta ja samalta kouluasteelta.

Minitennikseen voivat osallistua 1.-2.-luokkalaiset opiskelijat, jotka ovat kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön alaisessa alakoulussa.
Miditennikseen voivat osallistua 1.-3.-luokkalaiset, jotka ovat kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön alaisessa alakoulussa.
Stage 1 –luokkaan voivat osallistu 1.-4.-luokkalaiset opiskelijat, jotka ovat kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön alaisessa alakoulussa.

Alakoulun sarjoista pelaajat voivat osallistua kaksin-ja nelinpelin tai stage 1-luokan kaksinpelin- ja nelinpelin lisäksi myös mini-tai miditennikseen. Muilla kouluasteilla voi osallistua kaksin- ja nelinpeliin. Yläasteluokissa voi osallistua vain joko harraste- tai kilpasarjaan nelinpelin lisäksi.

Yläkoulu poikien ja tyttöjen kaksinpelin harrastesarjaan voivat osallistua opiskelijat, jotka ovat kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön alaisessa yläkoulussa ja ovat STL:n tasoluettelossa korkeintaan C2-luokassa.

Osallistu ja pidä hauskaa!