Koululaisten mestaruuskilpailu

Tervetuloa mukaan!

Vuoden 2020 osalta Tenniksen Koululaisten mestaruuskilpailut on peruttu. Kilpailu pelataan jälleen vuonna 2021. Kyseessä on vuoden suurin junioreiden kilpailutapahtuma ja luokkia löytyy jokaiselle!

Koululaistennis Tali 2016. Kuva: Heidi Koivunen

Kisasta löytyy sopiva sarja kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Alakouluikäisillä on kaksinpelisarjan lisäksi tarjolla mini- ja miditennistä sekä stage 1-luokka (vihreäpistepallo). Yläkouluikäisille on tarjolla normaalin luokan lisäksi harrastesarja, johon osallistuvien tasoitus saa olla korkeintaan C2-luokassa. Lisäksi pelataan myös luokka lukio/ammattioppilaitokset.

Osallistumiseen liittyvät säännöt ja rajoitukset

Alakoulun sarjassa pelaajan tulee olla kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön
alaisessa alakoulussa, yläasteen sarjassa yläkoulussa ja lukion sarjassa lukiossa tai ammattioppilaitoksessa. Alakoululla tarkoitetaan luokkia 1.-6., yläkoululla luokkia 7.-10. Nelinpelissä parin on oltava samasta koulusta ja samalta kouluasteelta.

Minitennikseen voivat osallistua 1.-2.-luokkalaiset opiskelijat, jotka ovat kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön alaisessa alakoulussa.
Miditennikseen voivat osallistua 1.-3.-luokkalaiset, jotka ovat kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön alaisessa alakoulussa.
Stage 1 –luokkaan voivat osallistu 1.-4.-luokkalaiset opiskelijat, jotka ovat kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön alaisessa alakoulussa.

Minitennispelaajat voivat ilmoittautua myös miditennikseen (ei muihin sarjoihin).
Miditennispelaajat voivat ilmoittautua myös stage 1-luokkaan (ei muihin sarjoihin).
Stage 1-pelaajat voivat ilmoittautua myös ”kovan pallon”-sarjaan.
Alakoulusarjassa pelaajat voivat ilmoittautua kahteen eri kaksinpelisarjaan.

Yläkoulu poikien ja tyttöjen kaksinpelin harrastesarjaan voivat osallistua opiskelijat, jotka ovat kuluvalla lukukaudella kirjoilla Suomen opetusministeriön alaisessa yläkoulussa ja ovat STL:n tasoluettelossa korkeintaan C2-luokassa.

Osallistu ja pidä hauskaa!