Yleisövinkit maaotteluun – tutustu tapahtuman aktiviteetteihin virtuaalisen kartan avulla

26.1.2024  |  22:22  |  Ennakot

Gatorade Centerillä on paljon nähtävää ja koettavaa niin perheen pienimmille kuin aikuisille!

TUTUSTU TAPAHTUMASIVUUN

Porsche on Tour 2024

Areenan ulkopuolella on upouusi Porsche on Tour 2024 -tapahtumakonsepti. Upeassa kiertueyksikössä voit mallintaa oman unelmiesi auton ja tutustua Porschen mallistoon ammattilaisten opastuksella. Paikan päällä on myös mahdollisuus koeajaa täyssähköinen Porsche Taycan tai uudistunut Cayenne E-Hybrid. Koeajon voit varata kiertuekalenterista. Tule tutustumaan Porsche on Tour -kiertueeseen perjantaina klo 14.00-18.00 tai lauantaina klo 11.30-15.30. Jaossa on molempina päivinä 500 ensimmäiselle yllätyslahja.

Saapuminen tapahtumaan

Huomio saapumisesta tapahtumaan: lakko pysäyttää Turun paikallisliikenteen ja VR:n junaliikenteen perjantaina 2.2. Selvityksessä on, kulkeeko Turun tapahtumalinja 100 lakosta huolimatta. Suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle, erityisesti perjantaille odotetaan lakosta johtuen enemmän autoilijoita, niin omalla kuin taksilla, saapuvaksi tapahtumaan. Lauantaina paikallisliikenne toimii normaalisti.

Maaottelu alkaa perjantaina 2.2. klo 17.30 ja ratkaisupäivä lauantaina 3.2. klo 15.00. Ovet tapahtumaan aukeavat 1,5 tuntia ennen otteluiden alkua (VIP-vieraille 2h ennen). Pelipaikka sijaitsee Turun Artukaisissa noin 5,5km päässä keskustasta.

Areenan sisätiloissa paljon koettavaa

Tapahtumakävijöitä hemmotellaan sisätiloissa areenan laadukkailla ruoka- ja juomapalveluilla. Perheen pienimmille löytyy Lasten maailma, jossa viihtyy tarvittaessa pidempäänkin huolehtivien ja innostavien ohjaajien kanssa. Laaja valikoima näytteilleasettajia pitää huolen, että ennen otteluita ja tauoilla riittää nähtävää ja ostettavaa.

Näytteilleasettajat: Tennis Team Finland -myyntipisteet, Jarkko Nieminen Areenan Pro Shop ja TVS, Bo Arenan Pro Shop ja ÅLK, Wilson Outlet, Vierumäki, Pihlajalinna ja Osuuspankki.

Tutustu kaikkiin palveluihin virtuaalisen kartan avulla; klikkaa kohtia ja lue sisällöistä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Porsche Junior Team… →