Yleisen sarjatenniksen sisäkausi on julkaistu TennisÄssässä

25.10.2021  |  16:24  |  Yleinen

Yleisen sarjatenniksen kausi on käynnistynyt jo Tennisliigan sekä 1. divisioonan osalta ja alemmat sarjat avaavat kautensa 1.11. alkaen. TennisÄssässä on julkaistu sisäkauden 2021-2022 lohkot sekä otteluohjelmat.

TENNISÄSSÄ – SARJATENNIS

Sisäkauden peliaika 2-5.divisioonien osalta on 1.11.2021 – 10.4.2022. Nousukarsinnat pelataan 22.-24.4.2022. Sisäkauden otteluita ja peliaikoja voi alkaa sopimaan vastustajien kanssa tulevalle kaudelle.

2. divisioonassa on laadittu otteluohjelmat valmiiksi ja joukkueita on pyydetty sähköpostitse asettamaan otteluajat TennisÄssään. 3.-5. divisioonissa TennisÄssään asetetut päivämäärät ja kellonajat ovat tulleet järjestelmän oletusajoista ja ne ovat vapaasti muokattavissa kauden peliajan sisällä. Pidetään kuitenkin huolta, että kaikki ottelut tullaan pelaamaan ennen kauden peliajan loppumista.

Tennis.fi-sivujen sarjatennisosiosta saa lisätietoja ja samalla sivulla julkaistaan myös eri sarjatasojen nousu- ja laskusäännöt. Ennen otteluiden pelaamista kannattaa tutustua kilpailumääräyksiin ja sarjatenniksen säännöt alkavat sivulta 73.

Jos sarjatennikseen liittyen on kysyttävää, Tennisliiton toimiston sähköposti auttaa osoitteessa: toimisto@tennis.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: #KiittiKoutsi-valmentajanostoja Tennisliiton kanavissa… →