Winter Cupin viimeinen päivä

28.2.2005  |  00:00

Suomalaiset sijoittuivat neljänneksi

Suomen joukkue hävisi Winter Cupin (joukkueiden sisäkenttien Euroopan mestaruuskilpailu) viimeisenä päivänä Kroatialle 1-2. Suomi sijoittui lopulta turnauksessa neljänneksi, johon ei yksikään joukkue ole Suomesta aiemmin yltänyt. Edellisen kerran Suomi pelasi lopputurnauksessa tasan kymmenen vuotta sitten, silloin joukkueen muodostivat Jarkko Nieminen, Lauri Kiiski ja Timo Nieminen. Winter Cup -joukkueen tällä kertaa muodostivat Harri Heliövaara, Henri Kontinen ja Jesse Kiuru, kapteenina toimi Tennisliiton huipputennisvastaava Pasi Kinnunen.
P16 Winter Cupin voitti Ranska, joka kukisti finaaliottelussa Tshekin joukkueen 2-1. Ranska oli lopputurnauksen kakkoseksi sijoitettu. Voitto P16 Winter Cupissa oli Ranskan kahdeksas perättäinen. Matkalla finaaliin Ranskan voitti ensimmäisellä kierroksella Ukrainan 3-0 ja välierissä Suomen samoin lukemin.