Westerhof voitti T.Niemisen Enschedessä

31.8.2009  |  09:50

Heliövaara Almeren pääsarjaan

Viidenneksi sijoitettu Hollannin Boy Westerhof (ATP 534) voitti kuudenneksi sijoitetun Timo Niemisen (ATP 517) sunnuntaina Eschedessä, Hollannissa miesten 15.000$:n turnauksen loppuottelussa.
Kumpikin erä eteni tie-breakiin saakka, ne hollantilainen voitti 9-7 ja 7-4. Tämä oli miesten toinen kohtaaminen ja Westerhof voitti edellisenkin, joka oli Braunschweigin ATP Challenger-turnauksen karsinnoissa.
Timo Niemisellä on mainio meno miesten ITF Futures-turnauksissa: elokuun ensimmäisellä viikolla hän oli Vilnassa 10.000$:n turnauksen loppuottelussa, jossa hävisi Henri Kontiselle. Seuraavalla viikolla hän voitti Vierumäellä 10.000$:n turnauksen ja oli nyt siis finaalissa.

Almeressä 15.000$ ITF Futures

Enschedestä Nieminen ja Harri Heliövaara ovat siirtyneet Almereen, jossa pelataan seuraava ITF Futures-turnaus, palkintosummaltaan 15.000$.
Heliövaara aloitti karsinnoista, jonka viimeisellä kierroksella hän voitti Romanian Vlad Cirlan kolmessa erässä. Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella Harri kohtaa ruotsalaiskarsija Andreas Siljeströmin.
Timo Nieminen on seitsemänneksi sijoitettu. Hänen ensimmäisen kierroksen ottelunsa vastustaja on villillä kortilla mukana tullut Hollannin Stephan Fransen (ATP 879).

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
24.-30.8. Encschede, Hollanti
Loppuottelu: Boy Westerhof Hollanti (5.) – Timo Nieminen (6.) 76(7) 76(4)

29.8.-6.9. Almere, Hollanti

Kaksinpelin karsinta
3.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Harri Heliövaara (7.) – Vlad Cirla Romania 16 64 60

Seuraava uutinen: M.Kontinen avausvoittoon Kanadassa… →