Wawrinka pudotti Jarkon jatkosta Australian avoimissa

24.1.2015  |  09:18

Australian avointen viimevuotinen voittaja, neljänneksi sijoitettu Sveitsin Stan Wawrinka (ATP 4) ei antanut Jarkko Niemiselle (ATP 72) mahdollisuuksia voittoon, kun miehet kohtasivat kolmannen kierroksen ottelussa Australian avoimissa Rod Laver Arenalla Melbournessa.
Pelaajien kolmannessa kohtaamisessa Wawrinka otti voiton tunnissa ja 49 minuutissa  luvuin 6-4, 6-2, 6-4.
Tätä ennen Wawrinka voitti Jarkon Baselissa vuonna 2009, Jarkko puolestaan otti sveitsiläisestä revanssin vuonna 2011 Stockholm Openissa.
Jarkon toistaiseksi paras suoritus Melbournessa on puolivälierä vuonna 2008. Kolmannella kierroksella hän on ollut kolmesti, vuosina 2003, 2005 ja 2006.
Jarkon seuraava turnaus on viikon päästä (22.-8.2.) ATP250 Montpellierissä, Ranskassa. Jarkko oli viime vuonna kisan kaksin- ja nelinpelissä välierissä; kaksinpelissä hän koki tappio kolmessa erässä Gael Monfilsille, nelinpelissä – yhdessä Henri Kontisen kanssa – tappio tuli ranskalaisille Marc Gicquelille ja Nicolas Mahutille.