Virtanen ja Löfman kohtaavat välierissä Kouvolan ITF-ammattilaisturnauksessa – katso Ruudusta

20.5.2022  |  15:11  |  Raportit

Kouvolassa pelattava $15,000 ITF-ammattilaisturnaus, SL Systems Open, on edennyt kaksinpelin välierävaiheeseen. Otto Virtanen ja Aleksi Löfman kohtaavat välierissä. Välierät pelataan lauantaina klo 11.00 alkaen.

PUOLIVÄLIERÄT | PERJANTAI
[1] Otto Virtanen – Bekkhan Atlangeriev 6-2, 6-2
Aleksi Löfman – [4] Patrik Niklas-Salminen 7-5, 6-4
[3] Oscar Weightman (GBR) – [6] Karl Friberg (SWE) 6-2, 6-2
[2] Ivan Nedelko – [5] Christian Sigsgaard (DEN) 3-6, 7-6(5), 6-3

 

VÄLIERÄT | LAUANTAI
[1] Otto Virtanen – Aleksi Löfman, klo 11.00 Ruutu
[2] Ivan Nedelko – [3] Oscar Weightman (GBR), klo 11.00

 

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA
RUUTU-LÄHETYKSET

Suomalaisista neljän parhaan joukkoon on edennyt turnauksen ykköseksi sijoitettu Virtanen (ATP-377) ja yllättäjä Löfman (ATP-1913). Ensimmäistä kertaa ammattilaisturnauksen välieriin selviytynyt Löfman kukisti puolivälierässä neljänneksi sijoitetun Patrik Niklas-Salmisen (ATP-787) 7-5, 6-4.

– Peli oli tänäänkin laadukkaan tasaista läpi ottelun. Parasta tänään olivat ehdottomasti palautukseni. Sain Patin ykkössyötöt hyvällä prosentilla palautettua ja pääsin siten peliin mukaan, kommentoi Löfman.

Viime vuonna Löfman saalisti Kouvolasta uransa ensimmäisen ATP-pisteen, joka mahdollisti pääsyä ITF-ammattilaiskiertueelle. Espanjassa tällä hetkellä harjoitteleva Löfman saa jälleen Kouvolasta matkaansa ennätyspistepotin, joka nostattaa maailmanlistasijoitusta ja mahdollistaa ammattilaisuralla etenemistä.

– Tunnelmat ovat tietysti loistavat. Tuntuu, että kova työ alkaa vihdoin tuottamaan tulosta. Odottavat tunnelmat ovat huomiseen matsiin ja toivottavasti saan pelattua hyvän ja rennon ottelun niin kuin tähänkin mennessä.

Löfmania vastaan välierässä asettuu Virtanen, joka on voittanut ottelunsa Kouvolassa ilman vaikeuksia. Puolivälierissä kaatui Bekkhan Atlangeriev (ATP-1045) 6-2, 6-2.

Toisessa välierässä kohtaavat [2] Ivan Nedelko – [3] Oscar Weightman.

Nelinpelien välierät ovat käynnissä, uutinen päivittyy.

Jaa:

Seuraava uutinen: Espoo Metro Areena… →