Virtanen/Durasovic mestaruuteen Ranskassa – ”Turnausvoitto on aina turnausvoitto.”

29.10.2022  |  16:04  |  Raportit

Otto Virtanen juhli uransa ensimmäistä nelinpelin Challenger-turnausvoittoa yhdessä Viktor Durasovicin kanssa. Virtanen/Durasovic voittivat Ranskan Brestissä pelatun turnauksen finaalissa Petros Tsitsipas/Filip Bergevi parin 6-4, 6-4.

Loppuottelu eteni tulostaululla avauserässä tasaiseen tahtiin. Virtanen/Durasovic olivat kuitenkin aktiivisempi osapuoli ja onnistuivat syötönmurrossa ensimmäisenä. Durasovicin räväkkä kämmenpalautus erän viidennessä murtopallossa takasi Virtanen/Durasovic parille johtoaseman, josta kaksikko ei enää luopunut. Avauserän lukemat kirjattiin lopulta 6-4.

Virtanen/Durasovic jatkoivat varmaa työskentelyä ja siirtyivät nopeasti toisessakin erässä johtoasemaan. Vakuuttavasti läpi ottelun syöttänyt pari sinetöi toisen erän samoin lukemin 6-4. Ottelu päättyi Virtasen läpisyöttöön.

21-vuotias suomalainen oli ottelun jälkeen tyytyväinen viikon esitykseen ja ensimmäiseen nelinpelin turnausvoittoon Challenger-kiertueella.

– Hyvä fiilis on voitosta ja oli koko viikon kentällä. Turnausvoitto on aina turnausvoitto. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin hyvillä mielillä, kiteytti Virtanen.

ATP CHALLENGER 90 | RANSKA 

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 44/2022 – →