Virtanen/Cressy taipuivat finaalissa

8.10.2023  |  15:01  |  Raportit

Otto Virtanen ja Maxime Cressy hävisivät nelinpelifinaalin ATP Challenger – turnauksessa Ranskassa.

Sijoittamattomat Virtanen/Cressy etenivät loppuotteluun kolmella kolmen erän voitolla. Myös loppuottelu venyi ottelu-tie-breikkiin. Ykköseksi sijoitetut Julian Cash/Robert Galloway päättivät suomalais-yhdysvaltalaisparin ratkaisuerien voittoputken niukimmalla mahdollisella tavalla; Virtanen/Cressy saivat yhden ottelupallon 10-9 tilanteessa vastustajien syötössä, mutta tämän selvitettyään etenivät Cash/Galloway kisavoittoon 6-4, 5-7, 12-10.

Virtanen on voittanut urallaan kolme kaksinpelin ja yhden nelinpelin Challenger-turnauksen. Kaksi kaksinpelimestaruuksista on tullut tänä vuonna.

Suomalaispelaaja pelaa ensi viikolla Bratislavan Challenger-kisassa, jonka jälkeen kalenterissa on Tukholman ATP-turnaus. Tukholmassa Virtanen on kaksinpelin karsinnassa ja kärkkyy yhdessä Emil Ruusuvuoren kanssa paikkaa nelinpelin pääsarjaan; he ovat kahden poisjäännin päässä pääsarjasta. Ruusuvuori on suoraan kaksinpelin pääsarjassa ja lisäksi Harri Heliövaara/Patrik Niklas-Salminen ovat nelinpelin pääsarjassa.

 ATP CHALLENGER 100 | RANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 41/2023 – →