Virtanen aloittaa Ranskan avointen karsinnat maanantaina – pääsarjoissa Ruusuvuori ja Heliövaara

19.5.2024  |  18:52  |  Ennakot

Otto Virtanen pelaa ensi viikolla kauden toisen grand slam -turnauksen Ranskan avointen karsinnassa. Pääsarjat pelataan 26.5.-9.6. ja niissä ovat varmuudella mukana kaksin- ja nelinpelissä Emil Ruusuvuori ja nelinpelissä Harri Heliövaara/Henry Patten.

Virtanen (ATP-158) pelaa karsinta-avauksensa maanantai-iltapäivänä noin klo 12.30 alkaen, kun vastaan asettuu australialainen Dane Sweeny (ATP-224). Otteluparin voittaja kohtaa toisella karsintakierroksella voittajan ottelusta Dominic ThiemFranco Agamenone. Thiem on kaksinkertainen Ranskan avointen finalisti; loukkaantumisista kärsinyt itävaltalainen on ilmoittanut lopettavansa uransa tähän kauteen.

Kaikki tenniksen grand slam -turnaukset näyttää Discovery+.

Virtanen jäi kauden ensimmäisen grand slamin, Australian avoimet, karsinnan avauskierrokselle. Helmikuisen Davis Cup -näytöksen jälkeen suomalaispelaaja yltyi huimaan vireeseen Challenger-kiertueella Euroopan hallikisoissa, joiden tuloksena oli kaksi turnausvoittoa. Massakentille siirtymä ei ole tuloksellisesti sujunut sisäkisojen vireessä, mutta suomalaispelaajan mukaan tuntuma on hyvä ja suunta oikea.

”Massapeli tuntuu viikko viikolta paremmalta. Tavoite edelliselle neljälle viikolle oli se, että parantaa joka viikko peliä ja Ranskassa ollaan sitten parhaimmassa kunnossa. Tuntuu, että ollaan hyvin lähellä sitä.”

Viime vuoden Ranskan avoimissa Virtanen otti yhden karsintavoiton ennen kotimatkaa. Perinteikkään ja kauden yhden suurimman kisan olosuhteita kovalyöntinen suomalaispelaaja kehuu.

”Olosuhteet on hyvät oman pelin kannalta ja pelini näyttäisi sopivan hyvin tänne.”

RANSKAN AVOIMET

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Otto Virtanen (@ottovirtanen_) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 21/2024 – →