Viikkokatsaus 7/2021 – Heliövaara/Glasspool välieriin Italiassa ja Kulikova kaksin- ja nelinpelin mestaruusjahdissa Tunisiassa

18.2.2021  |  20:53  |  Raportit

Tällä viikolla ammattilaiskentillä pelaavat Harri Heliövaara ja Anastasia Kulikova ovat avanneet turnauksensa vahvasi – kaksikko on tavoittelemassa mestaruuksia viikonloppuna huipentuvissa turnauksissa.

Heliövaara nelinpelin välierissä Italiassa

Sijoittamattomat Harri Heliövaara ja brittiläinen Lloyd Glasspool ovat edenneet välieriin kahdella voitolla korkeatasoisessa ATP Challenger -turnauksessa Italiassa. Avauskierroksella pari voitti yhdysvaltalaisduon Alex Lawson/Robert Galloway 6-7, 6-3, 10-8 ja torstaisessa puolivälierässä kaatui espanjalaispari Alejandro Davidovich Fokina/Bernabe Zapata Miralles 6-3, 6-4.

Perjantaisessa välierässä noin klo 18.00 alkaen asettuvat vastaan turnauksen neljänneksi sijoitetut yhdysvaltalaiset Nathaniel Lammons/Jackson Withrow. Ottelua voit seurata alla olevan linkin kautta.

ATP CHALLENGER 125 | ITALIA
LIVESTREAM

Kulikova kaksinpelin puolivälierässä ja nelinpelin välierässä Tunisiassa

Anastasia Kulikova on viime viikon tapaan edennyt jo kaksinpelin puolivälieriin ja nelinpelin välieriin ITF-kiertueella Tunisiassa. Viime viikolla taival katkesi näille kierroksille, mutta nyt suomalainen hakee pääsyä ratkaisukierroksille.

Kaksinpelin toisella kierroksella toiseksi sijoitettu Kulikova (WTA-542) tyylitteli 6-0, 6-0 voiton venäläisestä Maria Sholokhovasta. Perjantaisessa puolivälierässä klo 10.30 on vastassa romanialainen Karola Patricia Bejenaru (WTA-1094). Nelinpelissä ykköseksi sijoitetut Kulikova ja italialainen Angelica Moratelli ovat kahdella voitolla edenneet välieriin, jossa kohtaavat neljänneksi sijoitetun parin Weronika Falkowska/Vikrotia Morvayova.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen tennismaailma siirtyy… →