Viikkokatsaus 46/2021 – Heliövaara/Rojer ja Virtanen/Zopp hakevat finaalipaikkoja Talissa

19.11.2021  |  09:36  |  Raportit

Loppuviikosta jännitetään HPP Openin päätöstä ja ulkomailla Anastasia Kulikovan paluu on ollut vahva sekä Milla Kotamäki pelaa huippujunioriturnauksessa Espanjassa.

Heliövaara/Rojer ja Virtanen/Zopp matkalla kohti finaalia Talissa – Laaksonen johdattaa kaksinpelijoukkoa

Torstaina pelattiin nelinpelin puolivälierät ja kaksinpelin toinen kierros loppuun ATP Challenger -turnaus HPP Openissa. Nelinpelin välierissä nähdään suomalaisväriä, kun neljän parhaan joukkoon etenivät ykkössijoitetut Harri Heliövaara/Jean-Julien Rojer ja Otto Virtanen/Jürgen Zopp.

Perjantaina ottelut alkavat klo 13.30 ja luvassa ovat kaksinpelin puolivälierät ja nelinpelin välierät. Kaksinpelijoukkoa johdattaa toiseksi sijoitettu suomalais-sveitsiläinen Henri Laaksonen, joka kohtaa kahdeksanneksi sijoitetun Nikola Milojevicin aikaisintaan klo 16.30.

NELINPELIN VÄLIERÄT
[1] Harri Heliövaara/Jean-Julien Rojer – N. Sriram Balaji/Divij Sharan | perjantai 19.11. noin klo 18.00
Otto Virtanen/Jürgen Zopp – Alexander Erler/Lucas Miedler | perjantai 19.11. noin klo 15.00

OTTELUOHJELMA
KAKSINPELIN PÄÄSARJA
NELINPELIN PÄÄSARJA

Kulikova puolivälierissä Luxemburgissa

Anastasia Kulikova paluu kisakentille Luxemburgissa on sujunut hienosti. Suomalaispelaaja on voittanut kaksi ottelua ja edennyt puolivälieriin. Torstain toisella kierroksella hän voitti Italian Martina Di Giuseppen (WTA-275) 2-6, 6-1, 7-6(3). Seuraavaksi on vastassa Kiinan Yue Yuan (WTA-312). Ottelu pelataan perjantaina aikaisintaan klo 18.00, voit katsoa sen livestreamin välityksellä täältä.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | LUXEMBURG
LIVESTREAM

Kotamäki pelaa alle 12-vuotiaiden huipputurnauksessa

Milla Kotamäki pelaa alle 12-vuotiaiden huipputurnauksessa Rafael Nadalin akatemiassa. Kotamäki ja virolainen Kiira Pashkov ovat kahdella voitolla selviytyneet nelinpelin välieriin. Kaksinpelissä tamperelainen otti yhden voiton kolmesta alkulohkopelistään.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaksinpelin välieräparit: Shevchenko-Molcan… →