Viikkokatsaus 40/2018 – menestystä ammattilaiskentillä ja Finnish Tour käynnistyy Smash Centerillä

5.10.2018  |  09:12  |  Raportit

Heliövaara/Laaksonen Challenger-turnauksen välierissä

Suomalaisittain alkuviikko on sujunut loistavasti ammattilaiskentillä. Harri Heliövaara, Oona Orpana, Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen hakevat finaalipaikkoja ammattilaisturnauksissa. Perjantaina käynnistyy myös vuoden 6. Finnish Tour -osakilpailu Smash Centerillä Myllypurossa.

Finaalit suomalaisten tähtäimessä ammattilaiskisoissa

Menestystä on tullut niin miesten kuin naistenkin puolella kovilla kentillä pelattavissa turnauksissa Yhdysvalloissa, Turkissa ja Ruotsissa.

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-204) ja Henri Laaksonen (kaksinpelin ATP-159) urakoivat viime yönä kaksi ottelua $100,ooo ATP Challenger -turnauksessa Stocktonissa Yhdysvalloissa. Sijoittamaton parivaljakko otti kaksi komeaa voittoa – ensin kaatui vakuuttavasti toiseksi sijoitettu pari Ruan Roelofse/John-Patrick Smith 6-4, 6-3 ja puolivälierässä huiman taiston jälkeen yhdysvaltaispari Alex Lawson/Hunter Reese 7-6, 6-7, 10-8. Perjantain ja lauantain vastaisena yönä pelattavassa välierässä on vastassa niin ikään sijoittamaton kaksikko Darian King/Noah Rubin.

$100,000 ATP CHALLENGER, STOCKTON, KAAVIOT

ITF-turnauksissa Oona Orpana (WTA-997) Turkissa ja Emil Ruusuvuori (ATP-352) sekä Patrik Niklas-Salminen (ATP-476) Ruotsissa ovat kulkeneet voitosta voittoon. Orpana on edennyt kaksinpelissä puolivälieriin ja nelinpelissä välieriin – Ruusuvuori ja Niklas-Salminen ovat puolestaan molemmat kaksinpelin välierissä. Lue eilinen raportti kolmikon otteista täältä. Suomalaisten ottelut jatkuvat perjantaina seuraavasti:

$15,000 ITF-turnaus, Antalya, Turkki | KAAVIOT
Oona Orpana – [1] Draginja Vukovic (SRB) | klo 10:00
Orpana/Alise Cernecka (LAT) – Eva Garkusha (RUS)/Nina Ugrelidze (USA) | klo 13:30

$25,000 ITF-turnaus, Falun, Ruotsi | KAAVIOT | LIVESTREAM
[1] Emil Ruusuvuori – Johannes Haerteis (GER) | klo 17:30
[7] Patrik Niklas-Salminen – Jonathan Mridha (SWE) | klo 17:30

VUODEN 6. FINNISH TOUR -OSAKILPAILU MYLLYPUROSSA 5.-7.10.

Viikonloppuna 5.-7.10. pelataan vuoden kuudes Finnish Tour -osakilpailu Smash Centerillä Helsingin Myllypurossa. Isäntäseura Smash juhlii viikonloppuna myös 40-vuotista taivaltaan. Turnauksessa pelataan sekä miesten että naisten kaksinpelit. Molemmat sarjat pelataan täysillä kaavioilla, eli miehissä 32 pelaajan ja naisissa 16 pelaajan kaavio.

Turnaus käynnistyy perjantaina klo 16:00 miesten kaksinpeleillä, naiset aloittavat lauantaina klo 10:00. Sunnuntaina pelataan miesten välierät klo 10:00 ja loppuottelu klo 13:30 sekä naisten välierät klo 11:30 ja finaali klo 14:30. Tervetuloa seuraamaan Suomen parasta tennistä!

LUE TURNAUSENNAKKO & KATSO KAAVIOT

Porsche Junior Tennis Team Finland: Anttila välierissä Brasiliassa

Alexandra Anttila on edennyt hienosti kaksinpelin välieriin 3. kategorian ITF-junioriturnauksessa Brasiliassa. Anttila hakee finaalipaikkaa perjantaina – myös nelinpelissä hän saavutti välieräpaikan.

Ella Haaviston taival taittui kaksinpelin toiselle kierrokselle 4. kategorian ITF-junioriturnauksessa Espanjassa.

4. KATEGORIAN ITF-JUNIORITURNAUS, ESPANJA
3. KATEGORIAN ITF-JUNIORITURNAUS, BRASILIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori ja Niklas-Salminen… →