Viikkokatsaus 28/2023 – Haaviston ja Kiiskin johdolla puolivälieriin Hangossa

14.7.2023  |  08:35  |  Raportit

TEHO Sport Finnish Tour on täydessä vauhdissa Hangossa, Laura Hietaranta jatkossa ITF-kiertueella ja Tampere Open kahden yön päässä.

TEHO Sport Finnish Tourin puolivälierät ja välierät perjantaina sekä finaalit lauantaina Hangossa – katso Ruutu Urheilusta

Kauden neljännen TEHO Sport Finnish Tourin kaksinpelin puolivälieräpelaajat ovat selvillä. Perjantaina on miesten puolivälierät klo 10.30 ja naisten klo 12.00; illalla puolestaan välierät, miehet klo 16.30 ja naiset klo 18.00 alkaen. Päivän aikana pelataan myös nelinpelien puolivälierät ja välierät.

Suuremmilta yllätyksiltä on vältytty, kun ykkössijoitetut Ella Haavisto (Smash) ja Lauri Kiiski (TaTS) johdattavat joukot puoliivälierävaiheeseen. Miesten puolella kaikki sijoitetut pelaajat ovat jatkossa. 42-vuotiaalla Kiiskillä on luvassa iso testi, kun häntä vastaan asettuu hallitseva ulkokenttien mestari 24-vuotias Patrick Kaukovalta (HVS). Haavisto kohtaa puolestaan seitsemänneksi sijoitetun Heta Nuutisen (LVS).

PUOLIVÄLIERÄT
[1] Ella Haavisto – [7] Heta Nuutinen
[3] Mariella Minetti – Emilia Järvinen
Aada Inna – [6] Asta Miettinen
[8] Nuppu Palm – Nella Hirvonen

[1] Lauri Kiiski – [5] Patrick Kaukovalta
[3] Vesa Ahti – [8] Hermanni Tiainen
[4] Peetu Pohjola – [6] Roni Hietaranta
[2] Leevi Säätelä – [7] Oskari Eerola

Voit seurata turnauksen pääkentän tapahtumia päivittäin 13.-15.7. Ruutu Urheilun välityksellä.

RUUTU URHEILU
KAAVIOT & OHJELMA: TEHO SPORT FINNISH TOUR | HANKO

Hangossa on viikon aikana käynnissä myös supersuosittu Hangon Tennisviikko, jossa on tarjolla luokkia moneen lähtöön. Voit seurata Tennisviikon pelejä liiton YouTube-kanavan kautta.

Hietaranta jatkossa ITF-kiertueella

Laura Hietaranta (WTA-622) on aloittanut voitoilla niin kaksin- kuin nelinpelin ITF-kisassa Romaniassa; suomalaispelaajan ottelut jatkuvat perjantaina. Anastasia Kulikova (WTA-353) puolestaan hävisi avauskierroksella Portugalissa.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ROMANIA

Tampere Open pelataan 16.-23.7. – Kaukovalta, Lagerbohm ja Pohjola sekä Vasa/Kaukovalta varmuudella mukana suomalaisista

Tampere Openin alkuun on enää kaksi yötä; turnauksen ensimmäinen pelipäivä on sunnuntai 16.7., jolloin pelataan kaksinpelin karsintojen ensimmäinen kierros klo 11.00 alkaen.

Kisajärjestäjä on myöntänyt toisen villin kortin karsintaan suomalaiselle juniorilupaukselle Linus Lagerbohmille.

“Lupaava nuori pelaaja, joka on osoittanut tulosten lisäksi hyvää asennetta tennikseen. Mielenkiinnolla katsotaan miten pelaaminen toimii ATP Challenger -tasolla jo tässä vaiheessa uraa”, kertoi kisajohtaja Veli Paloheimo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tampere Open (@tampereopen) jakama julkaisu

Karsintaan on myönnetty myös villi kortti tamperelaiselle Peetu Pohjolalle. Vielä on myöntämättä kaksi villiä korttia karsintaan; pääsarjaan on myös jakamatta yksi villi kortti, kun ensimmäiset kaksi menivät Patrick Kaukovallalle ja Jiri Veselylle.

Lisäksi nelinpelissä nähdään varmuudella Eero Vasa/Kaukovalta.

SEURAA TAMPERE OPENIA

Turnauksen lipunmyynti tapahtuu suoraan kisapaikalta.

Junioreita maailmalla

Tällä viikolla on suomalaisjunioreita pelaamassa alla olevissa paikoissa. Iida Heinonen (HLK) ylsi välieriin ITF-kiertueella Tanskassa; lisäksi Mikael Lehtinen (HVS) on finaalissa Itävallassa ja Vanessa Lagerlöf (HVS) välierissä Puolassa 12-vuotiaiden Tennis Europe -kiertueella.

J30 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TANSKA
ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 1. KATEGORIA | ITÄVALTA
ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | PUOLA
ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | SAKSA

Jaa:

Seuraava uutinen: Tiainen/Tiainen villi kortti… →