Viikkokatsaus 27/2022 – seurajoukkueiden SM-turnaus alkaa Tampereella, Niklas-Salminen nelinpelin välieriin haastajakiertueella

7.7.2022  |  22:10  |  Raportit

Ketkä juhlivat seurajoukkueiden SM-mitaleita viikonloppuna Tampereella? Patrik Niklas-Salminen on edennyt nelinpelin välieriin Portugalissa.

Niklas-Salminen/Gengel jo välierissä

Patrik Niklas-Salminen ja tsekkiläinen Marek Gengel ovat edenneet kahdella voitolla välieriin ATP Challenger -turnauksessa Portugalissa. Puolivälierissä sijoittamaton pari kukisti kolmanneksi sijoitetut Ruben Gonzales/Reese Stalder 6-3, 6-4. Välierä pelataan perjantaina klo 13.00 (katso veloituksetta) ja vastassa ovat toiseksi sijoitetut Yuki Bhambri/Saketh Myneni.

ATP CHALLENGER 80 | PORTUGALI

Anastasia Kulikova ja Aleksi Löfman taipuivat avausotteluissaan alkuviikolla.

WTA125 | RUOTSI
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | MAROKKO

TEHO Sport Tennisliiga Cup Tampereella 8.-10.7. – ketkä Suomen mestareiksi?

Kesäkaudella pelataan alempia sarjatenniksen tasoja läpi kesän, mutta SM-tason, TEHO Sport Tennisliiga Cup, ja I-divisioonan pelit pelataan keskitetysti 8.-10.7. SM-mitaleista pelataan myös tänäkin kesänä Tampereen Tenniskeskuksella.

Miehet: TVS, HVS, Ducks, MLK, TaTS, Smash-Kotka, Smash, OVS
Naiset: ÅLK, Smash, HVS, LVS, OVS, Smash-Kotka, TTS, TaTS

Jokaisessa otteluparissa pelataan kolme kaksinpeliä ja tarvittaessa kaksi nelinpeliä. Turnauksen kaaviot tehdään perjantaina klo 12.00 alkaen pelipaikalla. Viikonloppuna selvitetään kesän seurajoukkueiden Suomen mestarit. Myös toisessa suunnassa riittää jännitettävää, sillä turnauksessa pelataan kaikki ottelut myös toiseen suuntaan, eli viimeiseksi sijoittuneet tippuvat suoraan sarjaporrasta alemmas ja toiseksi viimeiset karsivat paikoistaan I-divisioonan joukkueiden kanssa.

OTTELUOHJELMA
Perjantai 8.7.: 1. kierros miehet klo 13.00 ja naiset klo 14.00
Lauantai 9.7.: välierät ja 1. putoamiskierros miehet ja naiset klo 10.00
Sunnuntai 10.7.: loppuottelut, pronssiottelut ja putoamisottelut miehet ja naiset klo 10.00

KATSO TULOKSIA & OTTELUOHJELMA: MIEHET | NAISET

Viime kaudella voittivat kultaa Smash-Kotka, hopeaa TaTS ja pronssia Smash
Viime vuoden mestari oli HVS ja hopeaa otti Ducks sekä pronssia TVS

Myös toiseksi korkeimman sarjatason pelit ovat vuorossa viikonloppuna. Naiset pelaavat Kaarinassa ja miesten A-lohko Tampereella sekä B-lohko Joensuussa. Naisten paras joukkue nousee suoraan liigatasolle ja toiseksi paras pääsee karsintaan. Miehissä lohkojen voittajat etenevät liigakarsintaan yhdessä SM-tason toiseksi viimeisen kanssa – kolmen joukkueen karsinnan kaksi parasta pelaavat SM-tasolla kesällä 2023.

NAISET I-DIVISIOONA
MIEHET I-DIVISIOONA: A-LOHKO | B-LOHKO

Senioreiden SM-kisat jatkuvat nyt Helsingissä 7.-12.7. – katso kaaviot

Senioreiden ulkokenttien SM-kilpailut jatkuvat Helsingissä Kalastajatorpan Tennisklubilla 7.-12.7. Nyt vauhtiin pääsevät tasaikäluokat.

SENIOREIDEN 40/50/60/70/80/90 SM-KILPAILUT | HELSINKI

4. Fazer JGP -osakilpailut pelattu Lohjalla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Savonlinnassa

Kauden 4. Fazer Junior Grand Prix -osakilpailut on nyt saatu pelattua kaikkien ikäluokkien osalta. Kiitos pelaajille, taustajoukoille ja kisajärjestäjille!

16-VUOTIAIDEN FAZER JGP | SAVONLINNA
14-VUOTIAIDEN FAZER JGP | JYVÄSKYLÄ
12-VUOTIAIDEN FAZER JGP | JOENSUU
10-VUOTIAIDEN FAZER JGP | LOHJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Tampere Open: Virtaselle… →