Viikkokatsaus 25/2019 – ammattilais- ja juniorikentillä hyviä tuloksia

21.6.2019  |  17:33  |  Raportit

Niin aikuiset kuin junioritkin ovat esiintyneet juhannusviikolla edukseen. Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori ja Oona Orpana ovat vielä mestaruusjahdissa ammattilaiskilpailuissa. Pajulahden 12-vuotiaiden kansainvälisessä Tennis Europe -turnauksessa juhlii Aku Salo kaksinpelimestaruutta – lisäksi Italiassa tavoittelee Laura Hietaranta tuplamestaruutta alle 16-vuotiaiden turnauksessa ja Iiro Vasa nelinpelimestaruutta alle 18-vuotiaiden ITF-kilpailussa Tanskassa. Osa tenniskansasta viettää keskikesän juhlaa myös perinteisissä juhannuskilpailuissa Vierumäellä ja Vuokatissa.

Ruusuvuori välierissä Uzbekistanissa – Kontinen/Peers puolustaa mestaruuttaan Queen´s Clubilla

Emil Ruusuvuori pelaa uransa parasta turnausta Uzbekistanissa. Ruusuvuori on edennyt ATP Challenger -turnauksen kaksinpelin välierään, joka pelataan lauantaiaamuna. Vastassa on isäntämaan Khumoyun Sultanov. Lue lisää Emilin otteista täältä.

Myös Henri Kontinen ja John Peers avasivat voitokkaasti mestaruuden puolustamisen Queen´s Clubilla. Perjantai-iltana on luvassa puolivälieräottelu brittiparia Jamie Murray/Neal Skupski vastaan.

FEVER-TREE CHAMPIONSHIPS, ATP 500 | QUEEN´S CLUB, LONTOO

ITF World Tennis Tourilla on mukana vielä Oona Orpana, joka tavoittelee juhannusaattona nelinpelin finaalipaikkaa yhdessä tsekkiläisen Karolina Berankovan kanssa. ITF-tasolla ylsi myös Liisa Vehviläinen hienosti nelinpelin välieriin Israelissa. Anastasia Kulikovan, Patrik Niklas-Salmisen ja Eero Vasan oli taipuminen avauskierroksien aikana Espanjassa. Taneli Tenhunen ylsi alkuviikosta kaksin- ja nelinpelin välieriin Kroatiassa – lue lisää täältä. Loppuviikosta käydyssä toisessa turnauksessa Tenhusen taival päättyi avausotteluihin.

$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA (MIEHET)
$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA (NAISET)
$25,000 + H ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISRAEL
ITF WHEELCHAIR | KROATIA

Porsche Junior Team Finland: Aku Salo mestariksi Pajulahden Tennis Europe -turnauksessa

Pajulahdessa nähtiin useita hienoja suomalaissuorituksia alle 12-vuotiaiden kansainvälisessä Tennis Europe -turnauksessa. Aku Salo vastasi parhaimmasta suorituksesta yltämällä kaksinpelivoittoon. Välierässä Salo voitti toisen suomalaisen Oskari Paldaniuksen 3-6, 7-5, 10-4 ja finaalissa ranskalaisen Henri Maxyn 6-7, 6-4, 10-6. Lisäksi Salo/Linus Lagerbohm ja Nuppu Palm/Liinu Heiskanen olivat nelinpelien loppuotteluissa. Palm ylsi myös kaksinpelin välieriin.

ALLE 12-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | PAJULAHTI

Aku Salo

Lisää hyviä uutisia tulee Italiasta ja Tanskasta. Italiassa Laura Hietaranta on edennyt kaksin- ja nelinpelin finaaliin Italiassa alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa ja Tanskassa Iiro Vasa on nelinpelin finaalissa alle 16-vuotiaiden ITF World Tennis Tourin kilpailussa.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ITALIA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | TANSKA

Katso myös muualla pelanneiden suomalaisjunioreiden tulokset alla olevista linkeistä.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | SVEITSI
ALLE-16-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ESPANJA
ALLE 14-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | UKRAINA

Vierumäen Juhannuskilpailua voit seurata livestreamin välityksellä

Vuokatissa ja Vierumäellä isketään juhannuskilpailuja. Seuraa turnausten etenemistä alla olevista linkeistä. Lisäksi Vierumäen pääkentän otteluita on mahdollista seurata livestreamin välityksellä Tennisliiton YouTube-kanavalla.

VIERUMÄEN JUHANNUSTENNIS
VUOKATIN JUHANNUSTENNIS

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori uran ensimmäiseen… →