Viikkokatsaus 2/2019 – TEHO Sport Tennisliigaa viikonloppuna

10.1.2019  |  13:29  |  Raportit

Viikonloppuna pelataan TEHO Sport Tennisliigan kierroksia ja Otto Virtanen aloittaa ottelunsa 1. kategorian ITF Junior World Tennis Tourin kilpailussa Australiassa. Australian avoimien kaksinpelien karsinnat ovat myös käynnissä, pääsarjat käynnistyvät ensi viikolla.

TEHO SPORT TENNISLIIGA: LAUANTAIN KIERROKSELLA NAISISSA TURUN DERBY ÅLK-TVS JA MIEHISSÄ KÄRKIOTTELU HLK-HVS

TEHO Sport Tennisliigan runkosarja huipentuu tammikuussa käytäviin viimeisiin ottelukierroksiin. Tulevana viikonloppuna isketään täydet naisten kierrokset ja lähes täydet miesten kierrokset. Seurattavia asioita:

  • Ketkä tarraavat kiinni pudotuspeleihin?
  • Varmistuvatko runkosarjojen voittajat?
  • Muuttuuko putoamisuhka todellisuudeksi joillekin joukkueille?

Etäseuraajille on luvassa livestream Talin ja Tampereen Tenniskeskuksilta. Lauantaina livekuvaa on tarjolla naisten otteluista HVS-Smash-Kotka klo 13:30 ja TaTS-GT klo 16:30. Sunnuntaina on vuorossa miesten ottelu HVS-Smash-Kotka klo 10:00 alkaen ja naisten ottelu TaTS-Smash-Kotka klo 12:00.

Viikonloppuna on luvassa monia mielenkiintoisia otteluita. Esimerkiksi lauantain kierroksella mielenkiintoa riittää miesten kärkiottelussa Helsingin Lawn-Tennis Klubin ja HVS-Tenniksen välillä sekä naisten puolella, jossa käydään Turun paikallistaisto Åbo Lawn-Tennis Klubb – TVS-Tennis. Viikonloppuennakossa tilannekatsaus kokonaistilanteesta ja viikonlopusta sekä asiaa edellä mainituista otteluista – lue ennakko TÄÄLTÄ.

Kontinen/Nielsen taipuivat puolivälierässä Aucklandissa – ensi viikolla Kontinen/Peers hakevat menestystä Australian avoimista

Henri Kontinen (ATP-29) pelasi tällä viikolla poikkeuksellisesti muun kuin vakioparinsa John Peersin (ATP-28) kanssa. Kontinen ja tanskalainen Frederik Nielsen (ATP-59) taipuivat Aucklandin ATP 250 -turnauksen puolivälierässä.

Kontinen ja Nielsen voittivat Aucklandin avauskierroksella hollantilaisparin Robin Haase (ATP-39)/Matwe Middelkooop (ATP-38) 3-6, 6-4, 10-8. Puolivälierässä sijoittamaton suomalais-tanskalaiskaksikko joutui tunnustamaan ykköseksi sijoitetut Oliver Marach (ATP-4)/Mate Pavic (ATP-3) paremmakseen erin 3-6, 6-7.

KAAVIOT

Australian avoimien pääsarjat käynnistyvät ensi viikolla. Vuoden 2017 mestarit Kontinen ja Peers pyrkivät jälleen kohti menestystä.

Virtanen aloittaa ottelunsa 1. kategorian ITF World Junior Tennis Tour -kilpailussa Australiassa

Porsche Junior Team Finlandin pelaajia oli mukana 4. kategorian ITF World Junior Tennis Tourin kilpailuissa Ruotsissa ja Yhdistyneessä Arabiemiirikunnassa – Oskar Antinheimon, Clarissa Blomqvistin, Iiro Vasan ja Oliver Saarisen oli tällä kertaa taipuminen ennen päätöskierroksia.

4.KATEGORIA  ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, MALMÖ 7.-12.1.
4.KATEGORIA  ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, FUJAIRAH 7.-12.1.

Australian Traralgonissa käydään puolestaan Australian avointen esikisa. 1. kategorian junioriturnauksen pääsarjat käynnistyvät perjantaina. Suomalaisista Otto Virtanen on mukana kaksinpelin pääsarjassa kolmanneksi sijoitettuna – Virtasen kaksinpelin avausottelu on perjantaina. Alexandra Anttilan oli taipuminen karsintojen ensimmäisellä kierroksella.

1.KATEGORIA ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, TRARALGON 11.-16.1.

Australian avointen juniorisarjat käynnistyvät 19.1. Virtanen on suoraan kaksinpelin pääsarjassa ja Anttila pyrkii karsintojen kautta mukaan.

Otto Virtanen

Ilmoittaudu mukaan alueellisiin seuratapaamisiin Tampereelle, Seinäjoelle, Vuokattiin, Helsinkiin, Kaarinaan ja Kouvolaan

Alueellisten seuratapaamisten tavoitteena on koota seuroja yhteen sopimaan alueellisesta yhteistyöstä sekä samalla esitellä Tennisliiton ajankohtaisia asioita. Seuratapaamiset järjestetään tammi-helmikuussa Tampereella, Seinäjoella, Vuokatissa, Helsingissä, Kaarinassa ja Kouvolassa.

TAPAAMISET 2019

  • Häme ja Keski-Suomi, Tampere, Tampereen Tenniskeskus 23.1.2019 klo 17.30
  • Länsi-Suomi, Seinäjoki, Sokos Hotel Lakeus 24.1.2019 klo 17.30
  • Pohjois- ja Itä-Suomi, Vuokatti 1.2.2019 klo 14
  • Pääkaupunkiseutu, Helsinki (paikka tarkentuu) 5.2.2019 klo 17.30
  • Varsinais-Suomi, Kaarina, Aktia Arena 12.2.2019 klo 17.00
  • Kaakkois-Suomi, Kouvola, Kouvolan Tennishalli 14.2.2019 klo 17.00

LUE LISÄÄ & ILMOITTAUDU MUKAAN

Tennisgaalan 2019 pöytämyynti on käynnissä

Viimeiset kolme vuotta Tennisgaala on ollut loppuunmyyty – varaa nyt paikkasi tämän vuoden Tennisgaalaan! Gaala järjestetään jälleen hotelli Clarionissa Helsingissä 8.11.2019.

Tennisgaalan tarkoituksena on juhlistaa tennisvuotta sekä ennen kaikkea kerätä varoja suomalaisen junioritenniksen hyväksi. Vuoden 2018 Tennisgaalassa kerättiin lähes 30 000 euroa nuorten pelaajien hyväksi. Tennisgaalan järjestävät Suomen Tenniksen Tukisäätiö ja Suomen Tennisliitto.

LUE LISÄÄ & VARAA PÖYTÄ

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen ja Virtanen… →