Viikkokatsaus 11/2020 – koronavirus keskeytti kansallisen ja kansainvälisen kilpailutoiminnan

12.3.2020  |  15:03  |  Raportit

Koronaviruksen (COVID-19) aiheuttama terveysuhka on keskeyttänyt kansallisen ja kansainvälisen kilpailutoiminnan..

KANSALLINEN KILPAILUTOIMINTA KESKEYTETTY 5.4.2020 ASTI

Valtioneuvoston linjausten johdosta Tennisliitto on päättänyt keskeyttää kansallisen kilpailutoiminnan 5.4.2020 asti. Lue tiedote TÄÄLTÄ. Tennisliitto palauttaa peruttujen kilpailuiden osallistumismaksut pelaajille maaliskuun aikana.

ITF-, TE-, WTA- ja ATP-turnaukset peruttu tulevilta viikoilta

Koronaviruksen johdosta Kansainvälisen Tennisliiton ITF-kiertueet (ammattilais-, juniori-, seniori-, beach tennis – ja pyörätuolitenniskiertue) ja Tennis Europen TE-kiertue (alle 12-, 14- ja 16-vuotiaat) on peruttu 20.4. asti, miesten ammattilaistenniksen ATP- ja ATP Challenger -kiertue ilmoittivat turnausten perumisesta 26.4. asti ja naisten ammattilaistenniksen WTA-kiertue peruutti tulevat kisansa 12.4. asti.

TIEDOTTEET

ITF
TENNIS EUROPE
ATP
WTA

Katso alla olevista linkeistä tämän viikkoisten turnausten lopputilanteet. Suomalaisnaisista olivat pelaamassa Alexandra Anttila, Oona Orpana, Anastasia Kulikova ja Nikita Liebkind.

$25 000 ITF World Tennis Tour | Etelä-Afrikka
$15 000 ITF World Tennis Tour | Meksiko
$15 000 ITF World Tennis Tour | Tunisia
$15 000 ITF World Tennis Tour | Turkki

ITF-juniorikiertueen keskeytyminen osui Iiro Vasaan ja Laura Hietarantaan. Suomalaisjuniorit pelasivat hienoja turnauksia Malesiassa, jossa Vasa oli edennyt kaksinpelin puolivälieriin ja nelinpelin välieriin sekä Hietaranta nelinpelin välieriin.

Alle 18-vuotiaiden 1.kategoria ITF World Tennis Tour | Malesia

 

Jaa:

Seuraava uutinen: ITF-, TE-, WTA-… →