Viikkokatsaus 1/2020 – SALK Openissa suomalaisjuniorit vauhdissa, viikonloppuna TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour Smash Centerillä

3.1.2020  |  17:22  |  Raportit

Aleksi Löfman

Vuoden ensimmäinen viikko on tarjoillut hienoja otteita suomalaisjunioreiden toimesta SALK Openissa Ruotsissa – Aleksi Löfman on edennyt kaksinpelin välieriin. Viikonloppuna pelataan kovatasoinen TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tourin osakilpailu Itä-Helsingissä Smash Centerillä.

SALK Open: Löfman kaksinpelin välieriin 18-vuotiaissa, useita 10- ja 12-vuotiaita vauhdissa viikonlopun aikana

Alle 18-vuotiaiden 3. kategorian ITF-turnauksessa on  Aleksi Löfman edennyt kaksinpelien välieriin. Sijoittamaton Löfman on voittanut kolme ottelua. Perjantaisessa puolivälierässä hän taisteli voiton ranskalaisesta Clement Chauvinista 2-6, 6-4, 7-6(4). Lauantaisessa välierässä on vastassa viidenneksi sijoitettu puolalainen Maks Kasnikowski. Löfman pelaa myös nelinpelin välierässä yhdessä venäläisen Ilya Lebedevin kanssa. Lisäksi Ella Haavisto ylsi niin kaksin- kuin nelinpelin puolivälieriin.

18-VUOTIAIDEN KAAVIOT

Parhaillaan ovat käynnissä myös 10- ja 12-vuotiaiden sarjat, joissa on mukana useita suomalaisjunioreita. Seuraa turnausten etenemistä alla olevasta linkistä.

Jo aiemmin saatiin pelatuksi 16-vuotiaiden sarjat, joissa Asta Miettinen ylsi kaksinpelin puolivälieriin ja yhdessä Lotta Nurmisen kanssa nelinpelin välieriin. Myös Kalle Ruottinen saavutti 14-vuotiaiden B-kaaviossa hienosti välieräpaikan.

10-16 -VUOTIAIDEN KAAVIOT

SMASH JÄRJESTÄÄ VUODEN ENSIMMÄISEN TEHO SPORT FINNISH JUNIOR TENNIS TOURIN 3.-5.1.

Itä-Helsingissä sijaitsevalla Smash Centerillä on tarjolla heti vuoden alkuun korkeatasoinen alle 21-vuotiaiden kilpailu, TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour. Turnauksessa pelataan tyttöjen ja poikien kaksinpelit.

Poikien turnauksen kärkisijoitetut pelaajat ovat Jason Sormunen (TCT) ja Ilari Vesanen (VarTe). Sormunen pelaa tutulla kentällä, sillä hän edustaa TEHO Sport Tennisliigassa Smashia. Smashilaisista ovat myös sijoitettuina Jussi Salmio (Smash-Kotka) ja Harshal Rukhaiyar (Smash). Tyttöjen ykköseksi sijoitettuna on Smashin Sofia Suslova. Kärkisijoitettujen pelaajien joukon täydentävät Smashia Tennisliigassa edustava Stella Remander (Lo-Te), Clarissa Blomqvist (HVS) ja Emilia Hartman (TaTS).

Turnaus alkaa perjantai-iltana kahdella tyttöjen ensimmäisen kierroksen ottelulla ja lauantaina on luvassa täysi päivä. Sunnuntaina pelataan poikien välierät klo 9:00 ja tyttöjen klo 10:30. Poikien loppuottelu on luvassa klo 12:30 ja tyttöjen 14:00.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Osakilpailusarjassa pelataan yhteensä viisi osakilpailua, jotka sisältävät myös ikäluokan ulko- ja sisäkenttien SM-kilpailut. Osakilpailun voittaja ansaitsee pistepotin lisäksi 250 euroa ja toiseksi tullut 100 euroa.

SENIOREIDEN TASAIKÄLUOKKIEN SM-KILPAILUT HYVINKÄÄLLÄ 2.-9.1.

Seniorit pelaavat heti vuoden alkuun SM-mitaleista, kun Hyvinkään Tenniskeskuksella mitaleista pelaavat 40-, 50-, 60- ja 70-vuotiaat. Turnaus alkoi 2. päivä tammikuuta. Katso alla olevasta linkistä sarjojen kaaviot sekä otteluohjelmat.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Orpana, Kulikova, Hietaranta… →