Viikkoennakko 6/2019 – TEHO Sport Tennisliigan pudotuspelit käynnistyvät

4.2.2019  |  12:13  |  Ennakot

Tällä viikolla katseet kiinnittyvät enimmäkseen kotimaan kentille, sillä viikonloppuna alkavat TEHO Sport Tennisliigan pudotuspelit ja viime vuonna hyvän vastaanoton saanut Luokkamestaruussarja käynnistyy. Lisäksi Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour jatkuu neljällä paikkakunnalla.

TEHO Sport Tennisliiga: naisten välierät ja miesten puolivälierät lauantaina sekä miesten välierät sunnuntaina

TEHO Sport Tennisliigan runkosarja päättyi tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Tulevana viikonloppuna 9.-10.2. aloitetaan pudotuspelit, jotka huipentuvat päätöstapahtumaan Talin Tenniskeskukselle 9.3.

Naisten puolella lauantaina pelataan välierät. Runkosarjan voittaja HVS-Tennis valitsi vastustajakseen runkosarjan kolmosen Grani Tenniksen ja näin toisessa välierässä kohtaavat toiseksi sijoittunut Smash ja neljäs Åbo Lawn-Tennis Klubb. HVS ja GT kohtaavat lauantaina klo 13:30 Talin Tenniskeskuksella ja ottelusta on myös livestream tarjolla Tennisliiton YouTube-kanavalla. Smash ja ÅLK tavoittelevat finaalipaikkaa Smash Centerillä Helsingin Myllypurossa klo 14:30 alkaen.

Miesten puolivälierät pelataan lauantaina. Helsingissä Meilahden Liikuntakeskuksella klo 17:00 kohtaavat runkosarjan kolmas Helsingin Lawn-Tennis Klubi ja kuudes Smash. Turussa Jarkko Nieminen Areenalla klo 11:30 ovat vastakkain puolestaan runkosarjan neljäs TVS-Tennis ja viides GT. Miesten välierät pelataan sunnuntaina – HVS ja Smash-Kotka odottavat vastustajiaan. Molemmista otteluista on luvassa livestream. HVS:n isännöimä välierä pelataan Talin Tenniskeskuksella klo 10:30 ja Smash-Kotkan ottelu pelataan Kotkan Tennishallilla klo 11:00.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Luokkamestaruussarja käynnistyy Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä

Viime vuonna hyvän vastaanoton saanut Luokkamestaruussarja käynnistyy tämän vuoden osalta viikon kuluttua 8.-10.2. Ensimmäiset osakilpailut pelataan Helsingissä (Sata-Tennis, D-luokka), Jyväskylässä (Jyväskylän Tennisseura, C-luokka) ja Tampereella (Tampereen Tennisseura, B- ja E-luokka).

LUOKKAMESTARUUSSARJA | B- JA E-LUOKKA, TAMPERE (TATS)
LUOKKAMESTARUUSSARJA | C-LUOKKA, JYVÄSKYLÄ (JTS)
LUOKKAMESTARUUSSARJA | D-LUOKKA, HELSINKI (SATA)

Heliövaara ATP Challenger -turnauksessa Intiassa

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-181) ja ruotsalainen Andre Göransson (nelinpelin ATP-207) jatkavat turnauksiaan tällä viikolla Intiassa. Pari on nelinpelissä neljänneksi sijoitettuna ja kohtaa avauskierroksella parin Alejandro Davidovich Fokina (ESP)/Corentin Moutet (FRA).

KAAVIOT

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour jatkuu Vantaalla, Kaarinassa, Kouvolassa ja Sotkamossa

Pienimmille kilpailemista aloitteville pelaajille suunnatti Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour jatkuu viikonloppuna Vantaalla (Valko-Pallo), Kaarinassa (Åbo Lawn-Tennis Klubb), Kouvolassa (Kouvolan Tennisseura) ja Sotkamossa (Sotkamon Tennisseura).

TYKKIMÄKI MINI- JA MIDITENNIS TOUR | VANTAA
TYKKIMÄKI MINI- JA MIDITENNIS TOUR | KAARINA
TYKKIMÄKI MINI- JA MIDITENNIS TOUR | KOUVOLA
TYKKIMÄKI MINI- JA MIDITENNIS TOUR | SOTKAMO

Porsche Junior Team Finland: 14-vuotiaat taistelivat hienosti Winter Cupissa

Tällä viikolla Alexandra Anttila jatkaa otteluitaan 3. kategorian ITF World Junior Tennis Tourin kilpailussa Uudessa-Seelannissa – katso kaaviot täältä.

Lisäksi viime viikonloppuna pelattiin 14-vuotiaiden Winter Cupien karsintaturnaukset. Suomen tyttöjen ja poikien oli tällä kertaa taipuminen. Molemmat joukkueet hävisivät ensimmäiset ottelunsa koville maille, mutta lohdutuskaavioissa Suomen joukkueet olivat voittamattomia. Tytöt voittivat Portugalin ja Kroatian sekä pojat Kyproksen ja Ruotsin.

TULOKSET

Tytöt
Stella Remander, Lo-Te
Sade Scharlin, ÅLK
Marissa Minetti, TaTS
Kapteeni: Joonas Jalkanen

Pojat
Oliver Byskata, ÅLK
Lenni Loukkola, OVS
Otso Martikainen, HVS
Kapteeni: Ville Nygård

Jaa:

Seuraava uutinen: Miesten maajoukkueen vastustaja… →