Viikkoennakko 47/2022 – Niklas-Salminen Challenger-kiertueella, TEHO Sport Tennisliiga viikonloppu Turussa

21.11.2022  |  13:25  |  Ennakot

Niklas-Salminen ja Löfman pelaavat ammattilaiskiertueella Espanjassa. TEHO Sport Tennisliigaa pelataan viikonloppuna Turussa.

Niklas-Salminen ja Löfman Espanjassa

Patrik Niklas-Salminen pelaa tällä viikolla Espanjan Valenciassa järjestetyssä ATP Challenger -kilpailussa yhdessä hollantilaisen Bart Stevensin kanssa. Niklas-Salminen/Stevens on kilpailun neljänneksi sijoitettu pari ja kohtaa avauskierroksella Zvonimir Babic/Piotr Matuszewski kaksikon. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP CHALLENGER | VALENCIA

Aleksi Löfman puolestaan pelaa Espanjassa Madridin 15,000 dollarin ITF-kilpailussa. Löfman on mukana suoraan turnauksen pääsarjassa. Kilpailun pääsarjan kaavioita ei ole vielä julkaistu.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | MADRID

TEHO Sport Tennisliiga keskitetty viikonloppu Turussa

TEHO Sport Tennisliigaa pelataan perjantaina ja lauantaina kahden täyden kierroksen verran sekä naisissa että miehissä. Kaikki joukkueet kokoontuvat perjantain Turkuun Jarkko Nieminen Areenalle, jossa pelataan keskitetty TEHO Sport Tennisliiga viikonloppu. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kaikki joukkueet pelaavat samassa paikassa samaan aikaan.

Turussa on luvassa huippukohtaamisia, kun miesten sarjataulukon kärkijoukkueet HVS-Tennis ja Grani Tennis kohtaavat toisensa heti perjantaina. Kaikkien joukkueiden kokoonpanot julkaistaan keskiviikkona ja pelipäivien aamulla klo 9.00 on tiedossa kentälle astuvat pelaajat jokaisesta otteluparissa.

TEHO SPORT TENNISLIIGA | OTTELUOHJELMA

Suomalaisjunioreita kansainvälisissä kilpailuissa

Suomalaisjunioreita nähdään tällä viikolla alla olevissa kansainvälisissä kilpailuissa.

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | NORJA
2. KATEGORIA, TENNIS EUROPE ALLE 12-VUOTIAAT | LIETTUA

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden 2023 kilpailulisenssit… →