Viikkoennakko 42/2018 – TEHO Sport Tennisliigan avaustapahtuma 17.-18.10.

15.10.2018  |  09:25  |  Ennakot

Tämän viikon ehdoton kohokohta on TEHO Sport Tennisliigan avaustapahtuma 17.-18.10. Talin Tenniskeskuksella Helsingissä. Lisäksi junioreita on kansainvälisillä pelikentillä ja viikonloppuna pelataan myös suosittuja Luokkamestaruussarjan osakilpailuja.

Ammattilaiset iskevät yhteen Talin Tenniskeskuksella

Henri Kontinen ja John Peers saapuvat jälleen tähdittämään Suomen korkeimman sarjatason otteluita Talin Tenniskeskukselle. TEHO Sport Tennisliigan avauksessa HVS-Tennis kohtaa keskiviikkona Sata-Tenniksen (miehet) ja torstaina Grani Tenniksen (miehet ja naiset). Kontisen ja Peersin lisäksi tapahtumassa taitojaan näyttävät viime vuoden US Openin mestarit Jean-Julien Rojer ja Horia Tecau sekä suomalaisista Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Oona Orpana ja Emma Laine. Ottelut käynnistyvät molempina päivinä klo 16:30 kaksinpeleillä ja päivät päättyvät klo 18:30 nelinpeleihin.

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA JA HANKI LIPUT

Voit nähdä maailmanhuiput jo tiistaina klo 9:00-11:00 Laajasalon Tennishallilla, kun Sata järjestää ennakkotapahtuman. Sinulla on mahdollisuus päästä pallottelemaan Kontisen, Peersin, Tecaun ja Rojerin sekä Satan joukkueen kanssa. Laajasaloon on vapaa pääsy. Lisäksi keskiviikkoaamuna klo 9:00-11:30 Freedom Fund Areenalla on nähtävillä Rojer, jonka kanssa voivat juniorit päästä pallottelemaan klo 10:00-11:00.

Kuva viime vuoden Tennisliiga-tapahtumasta, jossa Kontinen/Peers olivat taituroimassa

Luokkamestaruussarja jatkuu Hyvinkäällä, Lahdessa ja Espoossa 19.-21.10.

Luokkamestaruussarjan osakilpailuja pelataan tulevana viikonloppuna kolmella eri paikkakunnalla: B-luokka Hyvinkäällä (HyTS), C-luokka Lahdessa (LVS) ja D-luokka Espoossa (EVS).

LISÄTIEDOT

Junioreita kilpailemassa Tanskassa, Brasiliassa, Latviassa ja Espanjassa

Porsche Junior Team Finlandin  pelaajia on tällä viikolla tavoittelemassa menestystä niin ITF- kuin TE-junioriturnauksissa.

U18 4. KATEGORIAN ITF-JUNIORITURNAUS, TANSKA
Emma Eerola, Emilia Hartman, Lotta Heiskanen, Roni Hietaranta ja Roni Rikkonen
U18 4. KATEGORIAN ITF-JUNIORITURNAUS, BRASILIA
Alexandra Anttila
U14 3. KATEGORIAN TE-JUNIORITURNAUS, LATVIA
Stella Remander, Sade Scharlin, Oliver Byskata
U12 3. KATEGORIAN TE-JUNIORITURNAUS, ESPANJA
Emma Virtanen

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisgaala: huutokaupassa Avantopoolin… →