Viikkoennakko 41/2021 – TEHO Sport Tennisliiga alkaa perjantaina, vilkas viikko edessä

11.10.2021  |  14:14  |  Ennakot

Tämän viikon kohokohtia löytyy niin kotimaasta kuin kansainvälisiltä kentiltä – aina junioreista senioreihin ja ammattilaisiin.

Ruusuvuori hävisi Khachanoville Indian Wellsissä – Heliövaara pyrkii jatkamaan voittojen tiellä

Emil Ruusuvuori kohtasi varhain maanantaiaamuna venäläisen Karen Khachanovin (ATP-29) 2. kierroksella Indian Wellsin ATP Masters -turnauksessa. Ruusuvuori (ATP-78) haastoi venäläisen erityisesti toisessa erässä, mutta oli kuitenkin taipuminen 2-6, 5-7.

ATP MASTERS 1000 | INDIAN WELLS

Viime lauantaina turnausvoittoa ATP Challenger -kiertueella juhlinut Harri Heliövaara jatkaa otteluitaan haastajakiertueella. Heliövaara ja tsekkiläinen Roman Jebavy pyrkivät jatkamaan voittovirettään Napolissa, jossa he ovat viime viikon tapaan ykköseksi sijoitettuja.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIALIVESTREAM

ITF-kiertueella ovat pelaamassa Dohassa Patrik Niklas-Salminen ja Iiro Vasa, Espanjassa Eero Vasa ja Yhdysvalloissa Oona Orpana.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | QATAR
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | YHDYSVALLAT

TEHO Sport Tennisliiga alkaa 15.-17.10. – hyppää mukaan viihdyttävälle kaudelle!

TEHO Sport Tennisliigan 2021-2022 avauslyönnit isketään tulevana viikonloppuna. Kausi alkaa perjantai-illan miesten ottelulla Helsingin Lawn-Tennis Klubi – Sata-Tennis. Lauantaina ja sunnuntaina on luvassa laaja kattaus niin naisten kuin miesten otteluita.

Kannattaa ottaa seurantaan liigan Twitter-tili sekä kotisivut.

LUE LISÄÄ KAUDESTA

40- ja 50-vuotiaiden SM-kilpailut Turussa

Jarkko Nieminen Areenalla pelataan 40- ja 50-vuotiaiden SM-kilpailut 13.-17.10. Turnauksessa ovat SM-mitalit jaossa naisten ja miesten 40-vuotiaiden kaksinpeleissä sekä 50-vuotiaiden miesten kaksin- ja nelinpelissä. Otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta kaaviot voit katsoa TennisÄssästä.

40- JA 50-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT

Super-senioreiden MM-joukkuekilpailut Espanjassa

Tällä viikolla pelataan super-senioreiden, eli 65-, 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaat, MM-joukkuekilpailut Espanjassa. Suomelta ovat mukana joukkueet naisten 65-, 75- ja 80-vuotiaissa sekä miehissä 65- ja 75-vuotiaissa. Voit seurata turnaustapahtumia alla olevista linkeistä.

NAISET 65
NAISET 75
NAISET 80

MIEHET 65
MIEHET 75

Junioreita kansainvälisillä kentillä

Myös junioreita on pelaamassa kansainvälisillä kentillä – Porsche Junior Team Finlandin Stella Remander on kovatasoisessa kisassa Turkissa ja Emma Kuusisto pelaa Ruotsissa. Tulevana viikonloppuna alkavat myös karsinnat Pajulahden alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksessa, pääsarjat ovat ensi viikolla.

J2 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TURKKI
J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | RUOTSI

Jaa:

Seuraava uutinen: Hyppää mukaan, TEHO… →