Viikkoennakko 41/2018 – Kontinen/Peers Shanghaissa, Ykkösdivari käynnistyy toden teolla

8.10.2018  |  10:21  |  Ennakot

Tällä viikolla löytyy totutusti seurattavaa niin kansainvälisellä kuin kansallisella pelikentällä.

Kontinen/Peers hakevat onnistumisia Shanghain Masters-turnauksesta

Henri Kontisen (nelinpelin ATP-12) ja John Peersin (nelinpelin ATP-11) ottelut jatkuvat tällä viikolla Shanghain Masters-turnauksessa, jossa he puolustavat viime vuotista mestaruuttaan. Parivaljakko pyrkii haalimaan voittoja ja sitä kautta tärkeitä pisteitä päästäkseen kauden lopputurnaukseen. Tällä hetkellä suomalais-australialaispari on yhdeksäntenä, kun kahdeksan parasta paria pääsevät mukaan kauden huipennukseen. Shanghain avauskierroksella neljänneksi sijoitettu pari saa vastaansa voittajat ottelusta Robert Lindstedt (SWE)/Dominic Thiem (AUT) – Alex De Minaur (AUS)/John Millman (AUS).

KAAVIOT

Reilun viikon päästä 17.-18.10. Kontinen/Peers ovat tähdittämässä TEHO Sport Tennisliigan avausta HVS-Tenniksen riveissä. Mukana ovat myös viime viikolla menestyneet Patrik Niklas-Salminen, Harri Heliövaara ja Oona Orpana. Lue lisää tapahtumasta ja hanki lippusi täältä.

 

Heliövaara/Laaksonen Yhdysvalloissa ja Minetti Turkissa

Harri Heliövaara (kaksinpelin ATP-320 & nelinpelin ATP-193) jatkaa otteluitaan Kaliforniassa. Heliövaara ja Henri Laaksonen (kaksinpelin ATP-160) kohtaavat $100,000 ATP Challenger -turnauksen nelinpelin avauskierroksella Ruben Gonzalezin (PHI) ja Nathaniel Lammonsin (USA). Viime viikolla Heliövaara/Laaksonen ylsivät saman arvoisessa turnauksessa välieriin.

KAAVIOT

Mariella Minetti jatkaa otteluitaan Turkin Antalyassa. Viime viikolla Minetti karsi tiensä pääsarjaan, jossa taipui avauskierroksella. Tälläkin viikolla Minetti on selviytynyt karsintojen päätöskierrokselle.

KAAVIOT

Ykkösdivari kausi käynnistyy toden teolla 13.-14.10.

Toiseksi korkeimman sarjatason Ykkösdivarin kausi käynnistyy toden teolla tulevana viikonloppuna. Usealla paikkakunnalla korkataan kausi käyntiin ja aloitetaan pisteiden metsästys – lue aiheesta lisää ja katso otteluparit täältä.

Porsche Junior Team Finland: Anttila jatkaa otteluitaan Brasiliassa

Alexandra Anttila juhli viime viikonloppuna 3. kategorian ITF-junioriturnauksen voittoa Brasiliassa, lue lisää. Hän jatkaa otteluitaan Brasiliassa myös tällä viikolla – Anttila on ykköseksi sijoitettuna 4. kategorian turnauksessa.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Olympiakomitea etsii vuoden… →