Viikkoennakko 38/2023 – Ruusuvuori ja Niklas-Salminen ATP-kilpailussa Kiinassa, Heliövaara/Glasspool Ranskassa

18.9.2023  |  14:56  |  Ennakot

Ruusuvuori, Heliövaara ja Niklas-Salminen jatkavat ammattilaiskiertueella Davis Cup Finals viikon jäljiltä. Lisäksi Vasa pelaa Challenger-kilpailussa, ja kotimaassa järjestetään TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour – sekä junioreiden ITF-kilpailu.

Ruusuvuori ja Niklas-Salminen ATP-kiertueella Kiinassa, Heliövaara/Glasspool Challenger-kiertueella

Emil Ruusuvuori matkustaa Aasiaan syyskauden kilpailuja varten. Ruusuvuori (ATP-57) pelaa kuluvalla viikolla Chengdun ATP-kilpailussa Kiinassa; avauskierroksella on vastassa ranskalainen Arthur Rinderknech (ATP-67). Suomalaisella on kaupungista menestyksekkäitä muistoja sillä Ruusuvuori voitti vuonna 2017 junioreiden ITF Masters -kilpailun mestaruuden juuri Chengdussa. Kisassa on myös mukana Patrik Niklas-Salminen, joka pelaa nelinpeliä yhdessä urugualaisen Ariel Beharin kanssa.

ATP 250 | KIINA

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool pelaavat kuluvalla viikolla Ranskassa Challenger-kiertueella. Heliövaara (nelinpelin ATP-30) ja Glasspool (nelinpelin ATP-31) ovat kilpailun ykköseksi sijoitettuja. Pari pelaa ensimmäisen ottelunsa intialaisia Jeevan Nedunchezhiyan (nelinpelin ATP-93)/ Purav Raja (nelinpelin ATP-188) vastaan. Ottelu ei ole ohjelmassa maanantaina.

Eero Vasa ja Alex Lawson jatkavat nelinpeliotteluita yhdessä Challenger-kilpailuissa. Vasa (nelinpelin ATP-314) ja Lawson (nelinpelin ATP-250) kohtaavat ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltojen Columbuksessa pelattavassa turnauksessa toiseksi sijoitetun parin William Blumberg (nelinpelin ATP-119)/ Luis David Martinez (nelinpelin ATP-99). Parit kohtasivat toisensa myös viime viikolla puolivälierissä Yhdysvalloissa Caryn Challanger-kilpailussa, jolloin Blumberg/Martinez nappasi voiton 6-3, 6-0. Ensimmäisen kierroksen ottelu Columbuksessa ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP CHALLENGER 125 | RANSKA
ATP CHALLENGER 75 | USA

Hietaranta ja Kulikova ITF-kiertueella

Laura Hietaranta sekä Anastasia Kulikova hakevat menestystä ITF-kilpailuissa kuluvalla viikolla. Molemmat pelaavat $25,000 ITF-kilpailuissa; Hietaranta Italiassa ja Kulikova Japanissa. Lisäksi suomalaisia nähdään ITF-kilpailuiden karsinnoissa.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ITALIA
W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | JAPANI
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | SERBIA

TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour Talissa

Viikonloppuna Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä pelataan kauden 5. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour -osakilpailu. Ottelut käynnistyvät perjantaina ja kilpailun voittaja kruunataan sunnuntaina. Kilpailun kaaviot ja otteluohjelma julkaistaan keskiviikkona Ässään.

5. TEHO SPORT FINNISH JUNIOR TENNIS TOUR | HELSINKI, HVS

Junioreiden ITF-kilpailu Pajulahdessa

Pajulahdessa pelataan tällä viikolla alle 18-vuotiaiden ITF-kilpailu. Mukana poikien ja tyttöjen sarjassa nähdään lukuisia suomalaisia. Kilpailun karsinnat pelattiin viikonloppuna ja pääsarjan otteluita on ohjelmassa maanantaista alkaen. Loppuottelut pelataan lauantaina. Lisäksi suomalaisia on mukana alla olevissa kansainvälisissä kilpailuissa.

J30 ITF WORLD TENNIS TOUR | NASTOLA
J200 ITF WORLD TENNIS TOUR | EGYPTI
ALLE 12-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | SAKSA

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi maailmanlistan 14.… →