Viikkoennakko 38/2020 – Kontinen vauhdissa Roomassa ja Kulikova Portugalissa sekä junioreita Virossa ja Latviassa

13.9.2020  |  21:30  |  Ennakot

Tällä viikolla on jännitettävää kansainvälisillä kentillä niin ammattilaisten kuin junioreidenkin osalta. Lisäksi toivotamme onnea lauantaina 70-vuotisjuhliaan viettävälle Rovaniemen Verkkopalloseuralle! Seura järjestää viikonloppuna kansallisen turnauksen juhlavuotensa kunniaksi.

Kontinen/Struff haastaa kuudenneksi sijoitetut saksalaiset Roomassa

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-30) tekee paluun kilpakentille Jan-Lennard Struffin kanssa Rooman ATP Masters -turnauksessa. Kontinen ja Struff ovat alakaavion puolella ja kohtaavat ensimmäisellä kierroksella kuudenneksi sijoitetun saksalaisparin Kevin Krawietz/Andreas Mies. Parit kohtasivat toisensa helmikuussa Rotterdamissa. Tuolloin Kontinen/Struff oli etevämpi 6-2, 6-2. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP MASTERS 1000 | ROOMA

Ammattilaiskentillä on myös Anastasia Kulikova (WTA-531). Kulikova pelaa ITF-turnauksessa Portugalissa. Turnauksen kaaviota ei ole vielä julkaistu.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

Junioreita Virossa ja Latviassa

Kansainväliset junioriturnaukset lisääntyvät viikko viikolta myös maailmalla. Nyt on suomalaisjunioreitakin jo vauhdissa Suomen rajojen ulkopuolella. Alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa Tallinnassa ovat pelaamassa poikien sarjassa Otso Martikainen, Emil Matikainen, Max Alopaeus, Andri Soome, Jami Savolainen sekä karsinnat selvittäneet Veikko Sivonen ja Julius Leino. Tyttöjen kaksinpelissä on mukana Laura Varsamäki. Lisäksi alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksessa Latviassa pelaa Indrek Soome, joka selvitti viikonloppuna karsinnat.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR | LATVIA

Kansallisia turnauksia Rovaniemellä, Kaarinassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa

Myös Suomessa pelataan tuttuun tyyliin kansallisia kilpailuja – tällä viikolla palloja isketään Rovaniemellä, Kaarinassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Rovaniemen turnaus on Rovaniemen Verkkopalloseuran 70-vuotisjuhlaturnaus. Seura juhlistaa pyöreitä vuosiaan lauantaina iltajuhlan puitteissa – suuret onnittelut RoVS!

SEURAA TURNAUKSIA TENNISÄSSÄSTÄ

Jaa:

Seuraava uutinen: 21-vuotiaiden SM-kilpailut pelataan… →