Viikkoennakko 32/2021 – Ruusuvuori Toronton Mastersissa, kotimaassa pelataan junioreiden ja senioreiden SM-mitaleista

9.8.2021  |  10:03  |  Ennakot

Tällä viikolla pelataan SM-mitaleista niin junioreissa kuin senioreissa. Lisäksi ammattilaiskentillä on jatkunut vahva suomalaisvire, kun Emil Ruusuvuori läpäisi karsinnat Toronton ATP Masters -turnauksessa.

Ruusuvuori läpäisi karsinnat Toronton Mastersissa – pääsarjassa vastaan Lajovic

Emil Ruusuvuori otti kaksi komeaa voittoa Toronton ATP Masters -turnauksen karsinnoissa ja eteni pääsarjaan. Ensimmäisellä kierroksella asettuu vastaan serbialainen Dusan Lajovic (ATP-44). Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

Karsintafinaalissa kukistui vakuuttavan peliesityksen jälkeen yhdysvaltalainen karsinnan ykkössijoitettu Frances Tiafoe (ATP-53) 6-1, 6-4.

– Hyvät matsit, varsinkin tänään oli hyvää tennistä kaikin puolin. Olen todella tyytyväinen suoritukseen, sillä Frances pystyy pelaamaan monipuolista peliä. Onnistuin murtamaan sen pitämällä kovaa tempoa yllä takakentältä, kertoi tyytyväinen Ruusuvuori.

ATP MASTERS 1000 | TORONTO 

Harri Heliövaara palaa kisakentille San Marinon ATP Challenger -turnauksessa parinaan australialainen Matt Reid. Pari on turnauksen toiseksi sijoitettu (kaikki ottelut livenä täältä). ITF-kiertueella on pelaamassa Patrik Niklas-Salminen Puolassa.

CH90 | SAN MARINO
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | PUOLA

Junioreiden SM-liigacup Vierumäellä, 14-vuotiaiden SM-kilpailut Kaarinassa ja senioreiden sekanelinpelin SM-kilpailut Helsingissä

Ulkokenttien Suomen mestaruuksista pelataan tällä viikolla joukkuemuotoisessa 11-, 13- ja 15-vuotiaiden Junioreiden SM-liigacupissa Vierumäellä, henkilökohtaisissa 14-vuotiaiden SM-kilpailuissa Kaarinassa  ja senioreiden sekanelinpelissä Helsingissä.

Junioreiden SM-liigacup käynnistyi sunnuntaina Vierumäellä. Mukana on vajaa 200 pelaajaa edustamassa seurajoukkueitaan ja runsaasti valmentajia ohjeistamassa sekä kannustamassa. Pelaamisen lisäksi pelaajat harjoittelevat tuomarityöskentelyä tapahtuman aikana. Turnaus päättyy 11.8.

JUNIOREIDEN SM-LIIGACUP
KUVAGALLERIA

14-vuotiaiden SM-kisajärjestäjänä toimii Åbo Lawn-Tennis Klubb ja kisapaikkana toimii Aktia Arena Kaarinassa. Turnaus käynnistyy perjantaina ja kaksinpelien ratkaisupelit ovat vuorossa maanantaina – kaaviot ja otteluohjelma julkaistaan viimeistään tiistaina. Lisäksi Kotkassa 14.-17.8. pelataan 10-vuotiaiden Cinia JGP -osakilpailu.

14-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT, 5. CINIA JUNIOR GRAND PRIX | KAARINA
10-VUOTIAIDEN 5. CINIA JUNIOR GRAND PRIX | KOTKA

Senioreiden sekanelinpelin SM-mitaleista pelataan 13.-15.8. Kalastajatorpan Tennisklubilla (sateella pelit siirretään Talin Tenniskeskukseen).

SENIOREIDEN SEKANELINPELIN SM-KILPAILUT | HELSINKI

Alle 18-vuotiaiden ITF-turnaus Hangossa – seuraa Tennisliiton YouTube-kanavan kautta

Hangossa pelataan tällä viikolla alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-turnausta. Kaksinpelin karsinnat ovat jo käynnistyneet, valitettavasti suomalaispelaajien oli taipuminen. Kaksin- ja nelinpelien pääsarjoissa on kuitenkin runsaasti sinivalkoista edustusta mukana. Voit seurata pääkentän tapahtumia Tennisliiton YouTube-kanavan kautta läpi viikon.

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | HANKO

Jaa:

Seuraava uutinen: Tenhusen uran kohokohtia… →