Viikkoennakko 32/2018 – miesten ITF-turnaukset jatkuvat Hyvinkäällä

6.8.2018  |  10:16  |  Ennakot

Sami Huurinainen selvitti tiensä vakuuttavasti Hyvinkään $15,000 ITF-turnauksen pääsarjaan, kuva: Juha Puustinen

Hyvinkään $15,000 ITF-turnaus, WIP Tennis Open 2018, pelataan tällä viikolla Hyvinkään Urheilupuistossa. Tämän lisäksi Henri Kontinen, Harri Heliövaara ja Mia Eklund ovat kansainvälisillä pelikentillä – myös junioreita maailmalla ja senioreiden SM-kilpailut pelataan Kalastajatorpan Tennisklubilla 9.-14.8.

Miesten ITF-turnaukset jatkuvat Hyvinkäällä

Suomen kesän ammattilaisturnausputki jatkuu miesten osalta Hyvinkäällä tällä viikolla. Viikonlopun aikana pelattiin kaksinpelin karsinnat – suomalaisista tiensä kaksinpelin pääsarjaan selvittivät upeasti Sami Huurinainen, Roni Hietaranta ja Eero Vasa sekä takaportin kautta Lucky Loser -paikan saanut Ville-Petteri Ahti. Heidän lisäkseen pääsarjassa olivat suoraan viime viikon Kaarinan ITF-turnauksen finalisti ja nyt kolmanneksi sijoitettu Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Patrick Kaukovalta, Panu Virtanen, Verneri Tuomi ja Aleksi Tuukkanen.

Nyt voidaan jo sanoa varmuudella, että kaksinpelin puolivälierissä nähdään suomalainen. Arvonta heitti samaan kaaviolohkoon Niklas-Salmisen, Vasan, Hietarannan ja Tuukkasen. Niklas-Salminen kohtaa Vasan ja Hietaranta Tuukkasen. Myös nelinpelissä on mukana useita suomalaispareja.

Ottelut alkavat maanantaina klo 11:00 – turnaukseen on vapaa sisäänpääsy.

$15,000 ITF-TURNAUS HYVINKÄÄ, WIP TENNIS OPEN -KAAVIOT
TURNAUKSEN KOTISIVUT
KUVA-GALLERIA
LIVE STREAM

Kontinen ATP Masters-turnauksessa Torontossa

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-8) ja John Peers pyrkivät palaamaan voittojen tielle ATP Masters 1000 -turnauksessa, Rogers Cup, Torontossa. Kontinen/Peers on turnauksessa toiseksi sijoitettuina suoraan toisella kierroksella. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuvat joko Pablo Carrena Busta (ESP)/Joao Sousa (POR) tai Edouard Roger-Vasselin (FRA)/Fernando Verdasco (ESP).

KAAVIOT

Eklund $25,000 ITF-turnauksessa Isossa-Britanniassa

Mia Eklund (WTA-538) pelaa tällä viikolla $25,000 ITF-turnauksessa Chiswickissa Isossa-Britanniassa. Eklund aloitti kaksinpelin karsinnan voitolla ja pelaa tänään paikasta pääsarjaan kroatialaista Ana Vrljicia (WTA-649).

KAAVIOT

Heliövaara jatkaa ATP Challenger -turnauksessa Kiinassa

Harri Heliövaara (kaksinpelin ATP-349 ja nelinpelin ATP-201) jatkaa otteluitaan $150,000 ATP Challenger -turnauksessa Kiinan Jinanissa. Heliövaara kohtaa kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella ykköseksi sijoitetun intialaisen Ramkumar Ramanathanin (ATP-). Nelinpelissä Heliövaara ja Henri Laaksonen aloittavat paria Nikola Milojevic (SRB)/Hiroki Moriya (JPN) vastaan. Ottelut eivät ole maanantain ohjelmassa.

KAAVIOT

Senioreiden SM-kilpailut Kalastajatorpan Tennisklubilla 9.-14.8.

LTC-33 järjestää 40-90 -vuotiaiden SM-kilpailut Kalastajatorpan laadukkailla massakentillä 9.-14.8. Turnauksessa pelataan sekä kaksin- että nelinpelien Suomen mestaruuksista. Ilmoittautumisaika on päättynyt ja arvonta suoritetaan maanantaina 6.8. kello 17:00

LISÄTIEDOT

Johansén, Hietaranta ja Viikki junioriturnauksissa Euroopassa

Cecilia Johansén pelaa tällä viikolla 4. kategorian ITF-junioriturnauksessa Portugalissa, Laura Hietaranta ja Atte Viikki pelaavat alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksissa – Hietaranta pelaa 1. kategorian turnauksessa Belgiassa ja Viikki 3. kategorian turnauksessa Tanskassa.

PORTUGALIN 4. KATEGORIAN ITF-TURNAUKSEN KAAVIOT
BELGIAN 1. KATEGORIAN TE-TURNAUKSEN KAAVIOT
TANSKAN 3. KATEGORIAN TE-TURNAUKSEN KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: 12- ja 16-vuotiaiden… →