Viikkoennakko 31/2019 – Savitaipaleen ammattilaisturnaus ja Hangon kansainvälinen senioriturnaus keskiössä

29.7.2019  |  13:26  |  Ennakot

Kansainvälinen senioriturnaus isketään Hangossa, kuva: Scandinavian EB Championships by Mandatum LIfe

Tällä viikolla Suomessa pelataan kaksi merkittävää turnausta: naisten $15,000 ammattilaisturnaus Savitaipaleella ja senioreiden kansainvälinen turnaus Hangossa.

Useita suomalaisia Savitaipaleella – maanantaina karsinnat, tiistaina ja keskiviikkona pääsarjojen avaukset

Tämä vuosi on ollut naistenniksen osalta erittäin aktiivinen kotimaassa. Huhtikuussa pelattiin ikimuistoinen Fed Cup -kotiturnaus, nyt oli vuorossa Tampere Open ja kiertueen huipentaa ensi viikolla käytävä Savitaipaleen ammattilaisturnaus 29.7.-4.8.

Maanantaina pelataan kaksinpelin karsinnat ja tiistaina alkaa pääsarja. Karsinnoissa ovat suomalaisista Martina Minetti, Stella Remander ja Eveliina Koivupuisto. Pääsarjassa nähdään varmuudella Tampereella juhlinut Anastasia Kulikova ja Mariella Minetti sekä villit kortit turnaukseen saaneet viime vuoden puolivälieräpelaaja Venla AhtiLaura HietarantaAlexandra Anttila ja Ella Haavisto.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Venla Ahti ylsi viime vuonna parhaana suomalaisena kaksinpelin puolivälieriin Savitaipaleella

Ammattilaisista on myös vauhdissa Harri Heliövaara ja Oona Orpana. Heliövaara pelaa ATP Challenger -turnauksessa Kiinassa ja Orpana ITF-kilpailussa Belgiassa.

$135,400+H ATP CHALLENGER | KIINA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | BELGIA

Korkeimman kategorian kansainvälinen senioriturnaus Hangossa

Viime viikolla pelattiin Helsingissä Kalastajatorpan ja Talin Tenniskeskuksen kentillä 1. kategorian kansainvälinen senioriturnaus Helsinki Midnight Sun Open by Freja. Turnauksessa nähtiin useita suomalaisvoittajia niin kaksin- kuin nelinpeleissä. Kaksinpeleissä juhlivat Laura Juvonen (N40), Ron Liebkind (M40), Alexander Lindholm (M50) ja Hannu Helminen (M70) sekä nelinpeleissä Juvonen/Elina Lehtinen (N40), Päivi Kilpeläinen/Marja Paloheimo (N50), Veli-Pekka Männistö/Tuomas Männistö (M35 & M45), Lindholm/Tapio Rossi (M50), Matti Virtanen/Carlos Behar (M60) ja Jaakko Salava/Hans Söderström (M75). Voittoja nähtiin myös sekanelinpelissä Liebkind/Piret Ilves (MN35) ja Söderstöm/Petro Kruger (MN75).

TULOKSET: HELSINKI MIDNIGHT SUN OPEN BY FREJA
TUNNELMIA TURNAUKSEN FACEBOOK-SIVUILLA

Tällä viikolla kansainväliset ottelut jatkuvat Hangossa, Scandinavian EB Championships by Mandatum Life -turnauksessa. Turnaus on korkeinta A-kategoriaa senioreiden ITF-kiertueella – vain arvokilpailut ovat korkeamman kategorian kilpailuja. Hankoon on matkalla pelaajia lähes 30 maasta, joten jälleen on luvassa paljon upeita kohtaamisia ja hienoja otteluita.

SEURAA TURNAUKSEN FACEBOOK-SIVUA
KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Porsche Junior Team Finland: Byskata Saksassa ja Magga Kroatiassa

Tällä viikolla on junioreita vain muutamassa pelipaikassa: Oliver Byskata alle 14-vuotiaiden 1. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Saksassa ja Niila-Tapio Magga alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-turnauksessa Kroatiassa.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | SAKSA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | KROATIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cup: Itävallan… →