Viikkoennakko 30/2021 – Savitaipaleella ammattilaisturnaus sekä Ruusuvuori ja Heliövaara Yhdysvalloissa

26.7.2021  |  12:21  |  Ennakot

Tällä viikolla Savitaipaleella pelataan naisten $15,000 ITF-ammattilaisturnaus ja Helsingissä senioreiden kansainvälinen ITF-turnaus. Yhdysvalloissa ammattilaiskentillä ovat puolestaan pelaamassa Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara.

Naisten ITF-ammattilaisturnaus Savitaipaleella

Savitaipaleella pelataan naisten $15,000 ITF-turnaus 26.7.-1.8.2021. Turnaukseen on myönnetty villit kortit kaksinpeliin Oona Orpanalle (artikkelikuva), Stella Remanderille ja Aada Innalle. Lisäksi pääsarjassa nähdään varmuudella Laura Hietaranta, joka mahtuu suoraan mukaan kansainvälisen juniorirankinginsa turvin.

Maanantaina käynnistyvässä kaksinpelin karsinnassa on mukana useita suomalaisia hakemassa pääsarjapaikkoja.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | SAVITAIPALE

Lisäksi miesten ITF-kiertueella ulkomailla on suomalaisedustusta Tanskassa ja Tunisiassa. Tanskassa on Iiro Vasa sekä Tunisiassa Aleksi Löfman.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TANSKA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Ruusuvuori ja Heliövaara Yhdysvalloissa

Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara ovat Atlantan ATP250-turnauksessa. Turnaus käynnistää Pohjois-Amerikan kovien kenttien kiertueen, joka huipentuu vuoden viimeiseen Grand Slam -turnaukseen, US Open, syyskuun alussa.

Atlantassa Ruusuvuori (ATP-78) kohtaa kaksinpelin avauskierroksella tutun yhdysvaltalaisvastustajan Mackenzie McDonaldin (ATP-106), joka kukisti suomalaisen Ranskan avoimissa. Nelinpelissä Heliövaara ja Ruusuvuori yhdistävät voimansa – he kohtaavat ensimmäisessä ottelussaan parin Treat Huey/Benoit Paire. Ottelut eivät ole maanantain ohjelmassa.

ATP250 | ATLANTA

Senioreiden kansainvälinen ITF-turnaus Helsingissä – ensi viikolla Hangossa

Kalastajatorpan Tennisklubilla pelataan tällä viikolla kansainvälinen senioreiden ITF-turnaus, Helsinki Midnight Sun by Freja. Turnauksessa pelataan kaksin- ja nelinpelejä 30-70 -vuotiaiden sarjoissa.

ITF S700 | HELSINKI MIDNIGHT SUN BY FREJA

Kansainväliset seniorikisat jatkuvat ensi viikolla Hangossa, jossa pelataan Scandinavian EB Championships by Mandatum.

ITF S700 | SCANDINAVIAN EB CHAMPIONSHIPS BY MANDATUM

Lisäksi ITF-juniorikiertueella on Sade Scharlin pelaamassa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR | SAKSA

Jaa:

Seuraava uutinen: Minetti ja Vehviläinen… →