Viikkoennakko 28/2022 – Ruusuvuori Båstadissa, Hangon Tennisviikko käynnissä ja Tampere Open alkaa sunnuntaina

11.7.2022  |  12:21  |  Ennakot

Ruusuvuori on kautta aikain toiseksi korkeimmalle rankattu suomalainen kaksinpelaaja, vain Jarkko Nieminen on yltänyt korkeammalle ollen 13.

Hangon Tennisviikko on pyörähtänyt käyntiin ja turnausviikon huipentaa TEHO Sport Finnish Tour. Emil Ruusuvuori pelaa Båstadissa ja Tampere Openin karsinnat alkavat jo sunnuntaina.

Ruusuvuori Båstadin ATP-turnauksessa

Emil Ruusuvuori palaa kisakentille tällä viikolla ATP250-turnauksessa Båstadissa. Ruusuvuori (ATP-43) kohtaa avauskierroksella loukkaantumisista viime aikoina kärsineen paluuta tekevän Dominic Thiemin (ATP-339). Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

Ruusuvuori voitti itävaltalaisen, tuolloin maailmanlistan viidennen, ikimuistoisessa maaottelussa Espoo Metro Areenalla 2019.

ATP250 | BÅSTAD

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Lisäksi Patrik Niklas-Salminen pelaa nelinpeliä ATP Challenger -kiertueella Hollannissa sekä Laura ja Roni Hietaranta ovat Marokossa. Laura tekee paluun kisakentille alkuvuoden loukkaantumisen jälkeen.

ATP CHALLENGER 80 | HOLLANTILIVESTREAM
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | MAROKKO
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | MAROKKO

Tampere Open alkaa sunnuntaina karsinnoilla – kyseessä on 40-vuotisjuhlaturnaus

Tampere Openin karsinta alkaa sunnuntaina ja pääsarjat pelataan 18.-24.7. Kaksinpelin pääsarjaan on myönnetty villit kortit viime vuoden tapaan Otto Virtaselle ja ruotsalaiselle Leo Borgille. Lisäksi karsintaan sai villin kortin juuri SM-kultaa voittanut Eero Vasa. Pääsarjaan on vielä myöntämättä yksi villi kortti ja karsintaan kolme.

– Odotan hyvää tunnelmaa, fiilistä ja hyviä otteluita, sanoi Virtanen.

Virtanen kertoo itseluottamuksensa olevan eri tasolla kuin vuosi sitten Tampereella.

– Matsirutiinia on tullut enemmän ja kokemusta isommista otteluista. Voitot Challenger-kiertueella ovat nostattaneet itseluottamusta.

Tervetuloa juhlistamaan maailman vanhinta ATP Challenger -turnausta! Kyseessä on jo 40. juhlavuosi.

LUE LISÄÄ TAMPERE OPENISTA
HANKI LIPPUSI

TEHO Sport Finnish Tour huipentaa Hangon Tennisviikon 15.-17.7.

Hangossa riittää tunnelmaa tällä viikolla, kun suursuosittu Hangon Tennisviikko pyörähti käyntiin. Turnauksessa pelataan peräti yli 1000 ottelua. Turnausviikko huipentuu viikonloppuna pelattavaan TEHO Sport Finnish Touriin, jossa pelataan naisten ja miesten kaksin- ja nelinpelit. Finnish Tourin kaaviot ja otteluohjelma julkaistaan keskiviikkona. Palkintopotissa on yhteensä 10 800 euroa.

Voit seurata Hangon Tennisviikkoa Tennisliiton YouTube-kanavan kautta ja Finnish Tour näkyy Ruudusta. Finnish Tourin ottelut alkavat perjantaina klo 13.00 ja lauantaina sekä sunnuntaina pelit käynnistetään klo 9.00. Turnauksen päätöspäivänä sunnuntaina pelataan kaksinpelien välierät ja loppuottelut sekä nelinpelien finaalit.

LÄHETYKSET: HANGON TENNISVIIKKO | FINNISH TOUR
KAAVIOT: HANGON TENNISVIIKKO | FINNISH TOUR

Junioreita kansainvälisissä peleissä

Voit seurata suomalaisjunioreita alla olevissa turnauksissa.

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | BELGIA
J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TANSKA
ALLE 14-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA | HOLLANTI

Jaa:

Seuraava uutinen: Tampere Open: Pohjola… →