VIIKKOENNAKKO 25/2018 – Henri Kontinen ja John Peers aloittavat nurmikauden Queensissa, suomalaisjunioreita Euroopassa ja Aasiassa

18.6.2018  |  07:55  |  Ennakot

John Peers ja Henri Kontinen ATP-finaaliturnauksessa Lontoossa marraskuussa 2017. Kuva: Jesse Väänänen

Tällä viikolla suomalaispelaajia on pelikentillä paljon eri puolilla Eurooppaa ja Aasiaa. Ammattilaispelaajista Henri Kontinen pelaa Queensissa, Harri Heliövaara on karsinnan finaalissa Challenger -kilpailussa Ranskassa ja Mia Eklund karsinnassa 25 000 $ -kilpailussa Espanjassa. Porsche Junior Team on liikkeellä Otto Virtasen voimin Saksassa ja Tanskassa sekä Thaimaassa on isommat maajoukkueryhmät mukana kilpailuissa. Alta löydät linkit kilpailuiden sivuille, seuraa ja kannusta!

ATP 500, Queens, Iso-Britannia
Henri Kontinen ja John Peers (AUS) aloittavat ottelunsa aikaisintaan tiistaina legendaarisessa Queensin nurmikentillä pelattavassa turnauksessa. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee kanadalaispari Nestor / Shapovalov.
http://matchcentre.lta.org.uk/championships/draw.html

ATP Challenger €43000, Blois, Ranska
Harri Heliövaara on mukana karsinnan finaalissa ja saa vastaansa maanantaina pelattavaan otteluun Tristan Lamasinen (ATP 389).
http://internationauxdetennisdeblois.fr

$25,000 Madrid
Viime viikolla ensimmäistä kertaa 25 000 $ -kilpailussa Barcelonassa puolivälieriin edennyt Mia Eklund on karsinnan finaalissa Madridissa. Vastaan tuossa ottelussa tulee Lucia Marzal Martinez (WTA 895) ja ottelu on ohjelmassa maanantaina.
https://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women’s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100043087

 

ITF Juniors Grade 1, Saksa
Porsche Junior Teamin pelaaja Otto Virtanen on mukana kovatasoisessa juniorikilpailussa Saksassa. Oton ottelu ei ole maanantain ohjelmassa, joten todennäköisesti pelit alkavat tiistaina.
https://www.allianz-kundler-german-juniors.org/de/draws-spielansetzungen-de.html

ITF Juniors Grade 4, Thaimaa
Porsche Junior Team on isolla joukolla mukana Thaimaan ITF -kilpailussa. Suomalaisista pelaamassa ovat Iiro Vasa, Roni Rikkonen, Roni Hietaranta, Oliver Saarinen, Laura Hietaranta, Emilia Salo ja Ines Ojanpää.
https://www.itftennis.com/juniors/tournaments/tournament/info.aspx?tournamentid=1100041232

ITF Juniors Grade 4, Tanska
Porsche Junior Team on myös Tanskassa pelattavassa ITF-kilpailussa mukana. Kilpailuun suomalaisista osallistuvat Ella Haavisto, Liisa Vehviläinen, Emma Eerola, Peppi Ramstedt, Cecilia Johanssen, Stella Erlund ja Annika Hakovirta.
https://www.itftennis.com/juniors/tournaments/tournament/info.aspx?tournamentid=1100041176

Tennis Europe 14v ja 16v. Category 3, Tanska
Porsche Junior Teamin nuoremmat pelurit ovat mukana Tennis Europe-kilpailussa Tanskassa. Suomen värejä edustavat Oliver Byskata, Juho-Eric Biggs, Axel Valavaara, Axel Eriksson, Sade Scharlin, Clarissa Blomqvist, Lotta Nurminen (14v.) ja Kasper Byskata (16v.).

https://www.tenniseurope.org/sport/draws.aspx?id=5ED9E8F4-294E-4F19-83AF-05554D7113A9

Jaa:

Seuraava uutinen: Seniorien sekanelinpelimestaruuskisat –… →