Viikkoennakko 22/2019 – Ranskan avoimet täyttävät tenniskansan kalenterit, Oulussa Kaleva Open

27.5.2019  |  13:54  |  Ennakot

Vuoden toinen Grand Slam -turnaus Ranskan avoimet käynnistyi pääsarjojen osalta viime sunnuntaina. Turnaus täyttää tennisihmisten kalenterit seuraavan kahden viikon ajalta. Suomalaisista Ranskassa nähdään Henri Kontinen ja Otto Virtanen.

Kotimaan kentillä katseet kiinnittyvät Oulussa pelattavaan alle 14- ja 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnaukseen.

Kontinen/Peers ja Virtanen hakemaan menestystä Ranskan avoimista

Henri Kontinen ja John Peers hakevat jatkoa hyvin alkaneelle Grand Slam -vuodelleen Ranskan avoimista. Parivaljakko eteni Australian avoimissa loppuotteluun saakka ja nyt on vuorossa vuoden toinen arvoturnaus. Kontinen/Peers kohtaa avauskierroksella Australian avoimista tutun parin, sillä vastassa ovat argentiinalainen Leonardo Mayer ja portugalilainen Joao Sousa. Suomalais-australialaispari voitti heidän välieräkohtaamisensa 6-1, 7-6.

RANSKAN AVOINTEN KAAVIOT

Ranskan avoimissa nähdään myös toinen suomalainen, sillä poikien sarjassa pelaa Otto Virtanen. Juniorisarjat käynnistyvät toisella peliviikolla.

Kontisen ja Virtasen mietteistä pääset lukemaan lisää pian julkaistavasta Ranskan avointen ennakosta. Muistutuksena myös, että tänään käynnistyi lipunmyynti Suomen ja Itävallan väliseen Davis Cup -otteluun. Ranskan avointen ajan ovat liput myynnissä 15 % alennuksella – täytetään Espoo Metro Areena yhdessä!

LIPUNMYYNTI

Kaleva Open vauhdissa Oulussa

Oulun Verkkopalloseura järjestää alle 14- ja 16-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnauksen Nallisportissa. Pääsarjat käynnistyivät maanantaina ja mukana on paljon Porsche Junior Team Finland -pelaajia. Finaalipäivä on tämän viikon lauantaina 1.6.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Tämän lisäksi junioreita on vauhdissa alla olevissa pelipaikoissa. Erityisesti Virossa on useita suomalaispelaajia mukana.

ALLE 12- JA 16-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO
ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | RUOTSI
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | MOLDOVA

Ruusuvuori, Niklas-Salminen ja Kulikova ammattilaiskentillä

Ammattilaiskentillä tapahtuu myös Ranskan avointen ulkopuolella. Suomalaisista tositoimissa ovat Emil Ruusuvuori Kreikassa, Patrik Niklas-Salminen Unkarissa ja Anastasia Kulikova Portugalissa.

$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | UNKARI
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | KREIKKA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen ja Virtanen… →