Viikkoennakko 17/2021 – Ruusuvuoren avausottelu maanantaina Saksassa

26.4.2021  |  10:33  |  Ennakot

Viikolla on seurattavaa niin ammattilais- kuin juniorikentillä. Emil Ruusuvuori palaa tosi toimiin Saksassa.

Ruusuvuori kohtaa Ivashkan maanantaina Münchenissä – Ruusuvuori/Heliövaara mukana nelinpelissä

ATP-kiertueen päähuomio on suomalaisilla Münchenissä Saksassa. Emil Ruusuvuori (ATP-75) on kaksinpelin pääsarjassa ja kohtaa maanantaina klo 13.00 alkaen karsinnat selvittäneen valko-venäläisen Ilya Ivashkan (ATP-107). Ruusuvuori ja Ivashka kohtasivat toisensa Tali Openin välierässä 2019 – tuolloin suomalainen voitti tiukan kahden erän ottelun 7-6(4), 6-3. Münchenin turnaus on suomalaisen kauden avaus massakentillä.

Päivitys: Ruusuvuori hävisi avauskierroksella Ivashkalle numeroin 1-6, 2-6.

Ruusuvuori ja Harri Heliövaara ovat mukana myös nelinpelissä. He kohtaavat avauskierroksella toiseksi sijoitetut australialaiset John Peers/Luke Saville. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP250 | SAKSA

– Aussit pelaavat perinteistä aika suoraviivaista ja verkolle nousevaa nelinpeliä, mutta mitenkään kädettömiä he eivät ole myöskään takaa. Molemmilla on lisäksi hyvä syöttö, johon löytyy tarvittaessa myös kierrettä, joten massalla täytyy varmaan hieman varioida omaa palautusasemaansa löytääkseen optimaalisen etäisyyden takarajasta. Voisin kuvitella, että meidän kannattaa Emilin kanssa pyrkiä pelaamaan hyvin paljon pisteitä niin, että Emil on takakentällä ja minä verkolla, koska silloin molempien vahvuudet pääsevät parhaiten esille, kertoi Heliövaara blogissaan.

Kulikova ja Vasa Tunisiassa

Anastasia Kulikova (WTA-494) palaa turnauspelaamisen pariin Tunisiassa. Pääsarjan kaaviota ei ole vielä julkaistu. Kulikova on pelannut kaikki tämän vuoden seitsemän turnaustaan Tunisiassa ja parhaimpana saavutuksena on maaliskuun viimeisellä viikolla tullut turnausvoitto.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Iiro Vasa (ATP-1776) hakee tälläkin viikolla paikkaa pääsarjasta ITF-turnauksessa Tunisiassa. Vasa voitti sunnuntaina karsinnan ensimmäisen kierroksen ottelunsa ja pelaa maanantaina karsintafinaalissa italialaista Andrea Picchionea (ATP-1045) vastaan.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Porsche Junior Team Finland: Hietaranta Tsekissä

Laura Hietaranta on yhdeksänneksi sijoitettuna alle 18-vuotiaiden 1. kategorian ITF-turnauksessa Tsekissä. Suomalainen on sijoituksensa myötä suoraan toisella kierroksella – Hietarannan junioreiden maailmanlistan sijoitus on 35. Toissa viikolla Bulgariassa voitti Hietaranta uransa ensimmäisen nelinpelin toiseksi korkeimmalla tasolla – lue lisää täältä.

J1 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TSEKKI

Espanjassa alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa on pelaamassa Anais Fernandez-Laaksonen.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ESPANJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Seurasiirrot ulkokaudelle 15.5.… →