Viikkoennakko 15/2024 – Virtanen, Heliövaara ja Niklas-Salminen Challenger-kiertueella

8.4.2024  |  11:04  |  Ennakot

ATP Challenger -kiertueella menestystä hakevat tällä viikolla Virtanen ja Niklas-Salminen Etelä-Koreassa ja Heliövaara Espanjassa. Lisäksi ITF-kiertueella nähdään suomalaisia. Senioriliigan pudotuspelit käynnistyvät Helsingissä viikonloppuna.

Virtanen ja Niklas-Salminen sijoitettuja Etelä-Koreassa

Etelä-Korean kovilla kentillä Busanissa nähdään kuluvalla viikolla Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen. Virtanen (ATP-159) on kaksinpelin toiseksi sijoitettu ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella kotimaassaan pelaavan Seongchan Hongin (ATP-201). Pelaajien ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen on ohjelmassa Suomen aikaan tiistaiaamuna noin klo 7.00.

Niklas-Salminen (nelinpelin ATP-125) ja Saketh Myneni (nelinpelin ATP-117) ovat kärkisijoitettuja Busanin Challenger-kilpailussa. Ensimmäistä kertaa yhdessä pelaavat Niklas-Salminen ja Myneni kohtaavat avauskierroksella australialaiset Alex Bolt (ATP-245)/Li Tu (ATP-188). Ottelu ei ole maanantain tai tiistain ohjelmassa.

ATP CHALLENGER 125 | ETELÄ-KOREA

Heliövaara/Patten Espanjan massakentillä

Harri Heliövaara ja Henry Patten jatkavat alkanutta massakautta Espanjan pääkaupungissa Madridissa Challenger-kiertueella. Pari pelasi viime viikolla ensimmäistä kertaa yhdessä Marokon ATP-kilpailussa ja viikko päättyi täydellisesti turnausvoittoon (lue lisää). Espanjassa Heliövaara (nelinpelin ATP-35)/Patten (nelinpelin ATP-61) ovat neljänneksi sijoitettuja ja kohtaavat ensimmäisellä kierroksella Theo Arribage (nelinpelin ATP-77)/ Victor Cornea (nelinpelin ATP-67). Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP CHALLENGER 100 | ESPANJA

Emil Ruusuvuoren tuli pelata tällä viikolla Monte Carlon Masters-kilpailussa. Ruusuvuori on kuitenkin vetäytynyt kilpailusta ATP-sivuston mukaan selkävaivoista johtuen.

Suomalaisia ITF-kiertueella

Tällä viikolla suomalaisia pelaa neljässä eri ITF-kilpailussa. Laura Hietaranta on mukana $25,000 ITF-kilpailussa Italiassa. Viime viikolla loppuotteluun yltänyt Anastasia Kulikova (lue lisää) nähdään puolestaan $15,000 ITF-kilpailussa Tunisiassa. Kulikova on kilpailun ykköseksi sijoitettu. Lisäksi Ella Haavisto ja Peetu Pohjola karsivat mukaan pääsarjaan. Molemmat onnistuivat voittamaan karsintojen ensimmäisen kierroksen ottelut viikonloppuna.

W35 ITF WORLD TENNIS TOUR | ITALIA
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | TURKKI
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Juniorit maailmalla

Suomalaisjunioreita pelaa tällä viikolla alla olevissa kansainvälisissä kilpailuissa.

J200 ITF WORLD TENIS TOUR JUNIORS | RANSKA
J60 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
ALLE 14-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA | LIETTUA
ALLE 14-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA | ESPANJA

Senioriliigan pudotuspelit Helsingissä

Senioriliigan kausi 2023-24 huipentuu 35-, 45-, 55-, ja 65-vuotiaiden sarjoissa pudotuspeleihin Talin Tenniskeskuksessa viikonloppuna 13.-14.4. Seuraavana viikonloppuna 20.-21.4. on ohjelmassa tasakymppien pudotuspelit.

SENIORILIIGA 2023-2024

Jaa:

Seuraava uutinen: Ready, Play: Harri… →