Viikkoennakko 15/2021 – Kontinen avasi voitokkaasti Monte Carlossa

12.4.2021  |  11:55  |  Ennakot

Tällä viikolla seurataan erityisesti nelinpeliässiemme Henri Kontisen ja Harri Heliövaaran otteita ammattilaiskentillä sekä junioreiden pelejä kansainvälisillä areenoilla.

Kontinen/Roger-Vasselin voitokkaita ensimmäisellä kierroksella Monte Carlossa

Monte Carlossa pelataan vuoden ensimmäistä massakenttien ATP Masters -turnausta. Henri Kontinen/Edouard Roger-Vasselin ottivat sunnuntaina voiton ensimmäisellä kierroksella, kun pari Alexander Bublik/Dusan Lajovic kaatui 6-4, 6-4. Toisella kierroksella asettuvat vastaan voittajat ottelusta [7] Pierre-Hugues Herbert/Nicolas MahutSimone Bolelli/Jannik Sinner. Ottelu ei ole maanantain eikä tiistain ohjelmassa – turnausta voit seurata Eurosport Playerin kautta.

ATP MASTERS 1000 | MONTE CARLO

Emil Ruusuvuori ei ole tositoimissa tällä viikolla. Treeniviikon jälkeen on tarkoituksena avata massakenttäkausi ensi viikolla ATP250-turnauksessa Serbiassa. Ruusuvuori on tänään julkaistulla maailmanlistalla jälleen ennätyslukemassa, nyt uusi luku on 74.

Harri Heliövaara pelaa yhdessä Lloyd Glasspoolin kanssa ATP Challenger -turnauksessa Serbiassa. Pari kohtaa avauskierroksella duon Artem Sitak/David Vega Hernandez. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa – kaikki Challenger-kiertueen ottelut näkyvät veloituksetta alla olevan linkin kautta.

ATP CHALLENGER 125 | SERBIA
LIVESTREAM

Hietaranta mittaamassa tasoaan Bulgariassa

Porsche Junior Team Finlandin  Laura Hietaranta on alle 18-vuotiaiden 1. kategorian ITF-turnauksessa Bulgariassa. Hietaranta on turnauksen seitsemänneksi sijoitettu. Stella Remander puolestaan on jälleen edennyt kolmella karsintavoitolla pääsarjaan Turkissa.

J1 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | BULGARIA
J3 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TURKKI

Sinivalkoista edustusta on myös alle 14-vuotiaiden turnauksessa Liettuassa – poikien sarjassa valmennuskeskuksen Felix Alopaeus, Oskari Paldanius ja Linus Lagerbohm (katso esittelyvideo alta) ja tytöissä Nuppu Palm, Emilia Lehtinen ja Emma Tuominen.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | LIETTUA

Jaa:

Seuraava uutinen: Tenniksen Tukisäätiö mahdollistamassa… →