Viikkoennakko 12/2021 – Ruusuvuori ja Kontinen Miamissa, Tenhunen avaa kautensa

22.3.2021  |  14:03  |  Ennakot

Tällä viikolla pelataan Miamin Masters-turnaus, jossa ovat mukana kärkipelaajamme Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen. Tokion paralympialaisiin tähtäävä Taneli Tenhunen avaa kilpailukautensa Iso-Britanniassa.

Ruusuvuori ja Kontinen vuoden ensimmäisessä Masters-turnauksessa

Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen pelaavat tällä viikolla vuoden ensimmäisessä ATP Masters -turnauksessa Yhdysvaltojen Miamissa. Avauskierroksella Ruusuvuori (ATP-83) kohtaa niin ikään kovaa nousua maailman kärkeen tekevän 17-vuotiaan espanjalaisen Carlos Alcarazin (ATP-132). Kontinen ja Edouard Roger-Vasselin ovat sijoittamattomina yläkaaviossa, ensimmäisellä kierroksella on vastassa Horia Tecau/Marcelo Arevalo.

Ruusuvuori on uransa korkeimmalla listasijoituksella tänään julkaistulla maailmanlistalla.

ATP MASTERS 1000 | MIAMI OPEN PRESENTED BY ITAU

ATP Challenger -kiertueella Ranskassa piti nähdä suomalaisväriä, mutta Harri Heliövaara on joutunut vetäytymään turnauksesta saatuaan positiivisen koronatestituloksen ennen lähtöään. Heliövaara kertoo blogissaan saaneensa yhden positiivisen tuloksen, mutta sen jälkeen ovat testitulokset olleet negatiivisia.

ITF-kiertueella Tenhunen ja Kulikova

Pyörätuolitennispelaaja Taneli Tenhunen avaa kautensa Iso-Britanniassa. Tenhunen (ITF-92) ei ole päässyt kisaamaan alkuvuodesta koronavirustilanteesta johtuen, koska ITF:n pyörätuolitenniskiertueen kalenterissa ei ole ollut kilpailuja. Tenhusen tähtäimessä ovat kesän paralympialaiset Tokiossa.

Anastasia Kulikova (WTA-532) jatkaa otteluitaan Tunisiassa. Viime viikolla välieriin yltänyt suomalainen on tällä viikolla neljänneksi sijoitettu ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella meksikolaisen Andrea Renee Villarrealin (WTA-682).

ITF WHEELCHAIR TENNIS | ISO-BRITANNIA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Hietaranta ITF-junioriturnauksessa Espanjassa – myös muita Porsche Junior Team Finland -pelaajia tositoimissa

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta iskee palloja tällä viikolla kovatasoisessa alle 18-vuotiaiden turnauksessa Espanjassa. Lisäksi junioritiimin Otso Martikainen ja Stella Remander pelaavat ITF-turnauksessa Puolassa.

ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, 1 KATEGORIA | ESPANJA
ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, 5. KATEGORIA | PUOLA

Jaa:

Seuraava uutinen: Tenniksen strategia 2024… →