Viikkoennakko 1/2020 – TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour alkaa ja seniorit iskevät SM-mitaleista

31.12.2019  |  13:50  |  Ennakot

Uusi vuosi alkaa kohta ja on vuoden 2020 ensimmäisen viikkoennakon paikka. Myös tulevana vuonna julkaisemme joka viikko viikkoennakon ja -katsauksen. Viikkoennakossa esitellään alkavan viikon tapahtumat ja viikkokatsaus tekee nimensä mukaisesti katsauksen viikon tapahtumiin ja suuntaa katseensa loppuviikon seurattaviin kohteisiin.

Vuoden ensimmäisessä ennakossa ovat keskiössä alle 21-vuotiaiden TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tourin avausosakilpailu, senioreiden SM-kilpailut ja junioreiden kansainväliset ottelut.

Oikein mukavaa vuodenvaihdetta kaikille lukijoillemme!

Smash järjestää vuoden ensimmäisen TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tourin 3.-5.1.

Itä-Helsingissä sijaitsevalla Smash Centerillä on tarjolla heti vuoden alkuun korkeatasoinen alle 21-vuotiaiden kilpailu, TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour. Turnauksessa pelataan tyttöjen ja poikien kaksinpelit.

Poikien turnauksen kärkisijoitetut pelaajat ovat Jason Sormunen (TCT) ja Ilari Vesanen (VarTe). Sormunen pelaa tutulla kentällä, sillä hän edustaa TEHO Sport Tennisliigassa Smashia. Smashilaisista ovat myös sijoitettuina Jussi Salmio (Smash-Kotka) ja Harshal Rukhaiyar (Smash). Tyttöjen ykköseksi sijoitettuna on Smashin Sofia Suslova. Kärkisijoitettujen pelaajien joukon täydentävät Smashia Tennisliigassa edustava Stella Remander (Lo-Te), Clarissa Blomqvist (HVS) ja Emilia Hartman (TaTS).

Turnaus alkaa perjantai-iltana kahdella tyttöjen ensimmäisen kierroksen ottelulla ja lauantaina on luvassa täysi päivä. Sunnuntaina pelataan poikien välierät klo 9:00 ja tyttöjen klo 10:30. Poikien loppuottelu on luvassa klo 12:30 ja tyttöjen 14:00.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Osakilpailusarjassa pelataan yhteensä viisi osakilpailua, jotka sisältävät myös ikäluokan ulko- ja sisäkenttien SM-kilpailut. Osakilpailun voittaja ansaitsee pistepotin lisäksi 250 euroa ja toiseksi tullut 100 euroa.

Senioreiden tasaikäluokkien SM-kilpailut Hyvinkäällä 2.-9.1.

Seniorit pelaavat heti vuoden alkuun SM-mitaleista, kun Hyvinkään Tenniskeskuksella mitaleista pelaavat 40-, 50-, 60- ja 70-vuotiaat. Turnaus alkaa 2. päivä tammikuuta. Katso alla olevasta linkistä sarjojen kaaviot sekä otteluohjelmat.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

SALK Openissa suomalaisjunioreita hakemassa menestystä

Perinteikäs suuri junioriturnaus SALK Open pelataan jälleen Ruotsissa. Turnauksessa on jälleen mukana useita suomalaisjunioreita. Turnauksessa pelataan 10-, 12-, 14-, 16- ja 18-vuotiaiden sarjoissa. Asta Miettinen (ÅLK) eteni 16-vuotiaissa kaksinpelin puolivälieriin ja pelaa tiistaina yhdessä Lotta Nurmisen (ÅLK) kanssa nelinpelin välierässä.

18-vuotiaiden turnaus on ITF:n 3. kategorian turnaus. Turnauksen pääsarjat alkavat keskiviikkona.

10-16 -VUOTIAIDEN KAAVIOT
18-VUOTIAIDEN KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden 2020 kilpailumääräykset… →