Viikkoennakko 1/2019 – Kontinen/Peers avaavat kautensa Brisbanessa

31.12.2018  |  12:18  |  Ennakot

Vuoden 2019 ensimmäisen viikkoennakon aiheina ovat Henri Kontisen ja John Peersin kauden avaus, TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tourin ensimmäinen osakilpailu ja suomalaisjunioreiden osallistuminen perinteikkääseen SALK Openiin Ruotsissa.

Lisäksi tammikuussa käytäviin Cinia Junior Grand Prixin ja Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin osakilpailuihin on ilmoittautuminen käynnissä. Ilmoittautumislinkit ennakon lopussa.

Kontinen/Peers kohtaavat brittiduon avausottelussaan Brisbanessa

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-26) ja John Peers (nelinpelin ATP-23) avaavat vuoden 2019 Australian Brisbanessa. ATP 250 -turnauksen nelinpelin avauskierroksella kolmanneksi sijoitettu pari kohtaa brittiduon Kyle Edmund (kaksinpelin ATP-14) ja Neal Skupski (nelinpelin ATP-33). Ottelu pelataan tiistaina.

KAAVIOT

Kontinen ja Peers puolustavat Brisbanessa viime vuotista mestaruuttaan. Brisbanen turnaus on ensimmäinen valmistava turnaus Australian avoimille, jotka pelataan 14.-27.1.2019.

TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour alkaa Myllypurossa 4.-6.1.

Finnish Junior Tennis Tour sai täksi vuodeksi pääsponsorikseen TEHO Sportin. Suomen Tennisliitto ja Olvi tekivät syksyllä 2018 yhteistyösopimuksen, jossa TEHO Sport -tuoteperheestä tuli kansallisten kärkisarjojen pääyhteistyökumppani (TEHO Sport Tennisliiga, TEHO Sport Finnish Tour, TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour ja TEHO Sport Tennisliiga Cup).

Alle 21-vuotiaiden TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour alkaa Smashin isännöimänä 4.-6.1. Turnauksessa pelataan tyttöjen ja poikien kaksinpelit. Tyttöjä on mukana 13 ja poikia 17 tavoittelemassa kauden ensimmäisen osakilpailun voittoa. Kaaviot julkaistaan keskiviikkona.

TURNAUKSEN LISÄTIEDOT & KAAVIOT

Porsche Junior Team Finlandin pelaajia SALK Openissa

ITF World Junior Tennis Tourin alle 18-vuotiaiden 3. kategorian kilpailu, SALK Open, pelataan Tukholmassa. Suomalaisjunioreista mukana ovat Clarissa Blomqvist sekä Laura ja Roni Hietaranta.

KAAVIOT

SALK Openissa pelataan myös nuorempien, 10-16 -vuotiaiden sarjoja, joissa on mukana suomalaisia. Seuraa turnausta täältä.

Ilmoittautuminen tammikuun Cinia Junior Grand Prixin ja Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin osakilpailuihin käynnissä

Cinia Junior Grand Prix 2019 alkaa Kaarinassa (10-vuotiaat), Turussa (12- ja 16-vuotiaat) ja Oulussa (14-vuotiaat) 19.-21.1. Ilmoittautuminen turnauksiin on jo käynnissä ja aikaa ilmoittautua mukaan on tämä viikko. Ilmoittautuminen TennisÄssän kautta: 10-vuotiaat, Kaarina | 12- ja 16 -vuotiaat, Turku | 14-vuotiaat, Oulu.

Myös Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour jatkuu 19.-20.1. Ilmoittaudu mukaan: Pori | Tuusula | Tampere.

Jaa:

Seuraava uutinen: Cinia Junior Grand… →