Viidelle tennisseuralle seuratukea – Grani Tenniksen hallin laajennukselle liikuntapaikka-avustusta

4.5.2020  |  17:39  |  Seurat

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi huhtikuun lopulla seuratoiminnan kehittämistukea liikunta- ja urheiluseuroille 3,5 miljoonaa euroa sekä liikuntapaikkojen rakentamiseen ja avustamiseen tukea yli 28 miljoonaa euroa.

Seuratukea myönnettiin yhteensä 358 hankkeelle. Tennisseuroista tukea saivat Grani Tennis (hanke: Lähikoulun iltapäiväpalloilu), Kajaanin Tennisseura (Kajaanin Tennisseura – kehittyvä ja lapsien ehdoilla), Kuopion Tennisseura (Tennisiltapäiväkerho), Lahden Verkkopalloseura (Juniorivalmennuspäällikkö) ja Lempäälän Tennisseura (Tenniskerho kasvuun!).

− Seuroissa tehdään tärkeää työtä suomalaisten liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi. Seuratoiminnan kehittämistuen suuri saajajoukko osoittaa, että suomalainen kansalaisyhteiskunnan kenttä elää ja voi hyvin, kertoo tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen.

Grani Tenniksen Targa arenalle (Kauniaisten Urheilupuisto Oy) myönnettiin tukea hallin laajennukseen. Halli laajenee kahdella tennis- ja kolmella padelkentällä. Lisäksi rakennetaan pukuhuoneita tytöille ja pojille, fysiikkavalmennustila ja mailapeli-iltikselle toimivat olosuhteet.

– Innoissamme olemme tästä kokonaisuudesta! Olosuhteemme parantuvat ja lajikirjomme monipuolistuu, mikä on alueen asukkaille hyvä ja kaivattu asia. Tämä on ollut pitkä prosessi. Olemme valmistelleet tätä jo noin viisi vuotta, joten nyt on erittäin kiitollinen fiilis. Hanketta on ollut mahdollistamassa niin Kauniaisten kuin Espoon kaupungit – todella suuri kiitos tästä. Parhaillaan on paalutus käynnissä ja laajennuksen pitäisi olla valmiina marraskuussa, kommentoi GT:n toiminnanjohtaja Kirsi Lassooy.

Lassooy antaa vinkkejä seuroille, jotka miettivät mahdollisia olosuhteiden parannustoimenpiteitä.

– Pitkäjänteisyys ja suunnitelmallisuus ovat avainasemassa. Lisäksi kannattaa olla yhteydessä omaan kuntaanne ja tehdä tiivistä yhteistyötä. Meidänkään laajennussuunnitelmat eivät olisi toteutuneet ilman kaupunkien tukea.

Lähteet: Opetus- ja kulttuuriministeriö

Jaa:

Seuraava uutinen: Ohjeistus valmennus- ja… →