Vierumäen ammattilaisturnaus tekee paluun, kisa alkaa sunnuntaina karsinnoilla – pääsarjan villit kortit Remanderille, Blomqvistille, Ahdille ja Bibaninalle

6.5.2023  |  17:56  |  Ennakot

Ammattilaisturnaukset tekevät paluun Vierumäelle, kun naisten $15,000 ITF-ammattilaisturnaus pelataan kovilla ulkokentillä 7.-13.5.

Vuonna 2015 pelattiin viimeksi Vierumäellä miesten ITF-ammattilaisturnaus. Vuosi sitten Vierumäellä nähtiin puolestaan naisten maajoukkueturnaus. Nyt järjestettävä turnaus on Vierumäen ja Tennisliiton yhteisponnistus. Turnauksessa pelataan kaksin- ja nelinpeli.

”Kansainvälisyys ja ammattilaiskisat sopivat Vierumäen tekemiseen ja tahtotilaan, joten on hienoa saada ammattilaiskisa takaisin Vierumäelle. On hienoa, että pystymme tarjoamaan suomalaispelaajille mahdollisuuden pelata ammattilaisturnaus kotimaassa”, sanoi Vierumäen tenniksen lajipäällikkö Petja Nykänen.

Suomalaisista pääsarjaan mahtui suoraan maailmanlistasijoituksensa turvin Ella Haavisto (WTA-1122). Haaviston lisäksi pääsarjassa nähdään varmuudella villit kortit saaneet Stella RemanderClarissa Blomqvist, Venla Ahti ja Daria Bibanina. Karsinnan kautta pääsarjapaikkoja hakevat Milla Kotamäki, Heta Nuutinen, Iben Mol, Ilona Haavisto ja Marissa Minetti.

Turnaukseen on vapaa pääsy. Päiväkohtaiset ohjelmat julkaistaan aina edeltävänä päivänä; alla näet alustavan ohjelman, johon voi tulla muutoksia. Sateen sattuessa otteluita voidaan pelata sisäkentillä. Tutustu turnaussivustoon, johon päivitetään osallistujalistat, kaaviot ja otteluohjelmat.

W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIERUMÄKI

ALUSTAVA TURNAUSOHJELMA
Sunnuntai 7.5. klo 11.00 – kaksinpelin karsinnan 1. kierros ja päätöskierros
Maanantai 8.5. klo 10.00 – kaksinpelin ja nelinpelin pääsarjan 1. kierros
Tiistai 9.5. klo 10.00 – kaksinpelin ja nelinpelin 1. kierros
Keskiviikko 10.5. klo 10.00 – kaksinpelin 2. kierros ja nelinpelin puolivälierät
Torstai 11.5. klo 10.00 – kaksinpelin puolivälierät ja nelinpelin välierät
Perjantai 12.5. klo 10.00 – kaksinpelin välierät ja nelinpelin loppuottelu
Lauantai 13.5. klo 10.00 – kaksinpelin loppuottelu

Jaa:

Seuraava uutinen: Kotamäki ja Minetti… →