Vierumäellä nautitaan tenniksestä – ”Tenniksen kanssa menee lujaa”

28.6.2023  |  15:35  |  Ennakot

SM-kilpailuiden järjestävänä tahona toimii Vierumäki Sport Club ja kisajohtajana on Vierumäen tenniksen lajivastaava Petja Nykänen. Tennis on nousussa Vierumäellä ja nyt SM-kisat tarjoavat loistavan näyteikkunan huipputenniksen pariin.

”Huipputennistä on tarjolla aamusta iltaan vielä muutaman päivän ajan. Viikonloppuna on luvassa sitten ratkaisupelit”, tiivisti Nykänen.

SM-kilpailut
Torstaina on luvassa kaksinpelien toisen kierroksen ottelut sekä nelinpelien puolivälierät. Lauantaina pelataan kaksinpelien välierät sekä nelinpelien ja sekanelinpelin loppuottelut ja sunnuntain finaalipäivänä ratkaistaan kaksinpelien Suomen mestarit vuosimallia 2023. Ruutu Urheilu näyttää ratkaisupäivien ottelut 1.-2.7.

 

KAAVIOT & OHJELMA: ULKOKENTTIEN SM-KILPAILUT / 3. TEHO SPORT FINNISH TOUR
KUVAGALLERIA

SM-kilpailuiden lisäksi on Vierumäellä nähty tänä vuonna paljon eri kisatapahtumia. Nytkin pelataan samanaikaisesti junioreiden kansainvälistä Cinia Next Gen -turnausta ja perinteikäs juhannustennis järjestettiin jälleen suuren pelaajajoukon siivittämänä.

”Juhannustennis sujui myös mallikkaasti. Saimme tilattua sateet juuri sopivasti vain hieman kastelemaan kenttiä ja läpi vietiin noin 300 ottelua torstaista sunnuntaihin. Olin itse nyt kolmatta kertaa vetovastuussa ja on hienoa nähdä paljon samoja pelaajia sekä perheitä kisaamassa; myös uusia tuttavuuksia tulee aina mukaan.”

Vierumäellä on investoitu tennikseen viimeisten vuosien aikana ja investointien on tarkoitus jatkua myös tulevaisuudessa. Nyt kolme vuotta Vierumäen tenniksen lajivastaavana toiminut Nykänen kertoo lajin aseman olevan vahva ja se näkyy kasvaneena kisa- ja tapahtumatoimintana sekä olosuhdetyönä.

”Tenniksen kanssa menee lujaa. Olemme saaneet ulko-olosuhteet kuntoon ja seuraavaksi katsotaan hallia. Tarkoituksena on peruskorjata ja mahdollisesti tehdä pari kenttää lisää. Tennisliiton kanssa tehtävä yhteistyö toimii, mihin olen erityisen tyytyväinen.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen karsintafinaaliin Wimbledonissa… →