Vielä ehdit Akin Kimppaan!

29.12.2010  |  08:12

Ex-tennisammattilaisemme Aki Rahunen lupaa kirjoittaa ensi keväänä pitkän novellin tennisuransa vaiheista – mikäli vähintään 2000 ihmistä niin haluaa ja ilmoittaa halustaan 31.12.2010 mennessä.

Pitkässä novellissaan (max. 100 sivua) Aki kertoo omasta tennisurastaan, miten se alkoi ja mitä kaikkea tapahtui, ennen kuin se päättyi.
Akin novelli ilmestyy ja toimitetaan tilaajille 31.5.2011 mennessä sähköpostitiedostona, joten siitä ei koidu painatus- eikä lähetyskuluja.

Novellin hinta on 6 euroa. Aki Rahunen lupaa, että se menee lyhentymättömänä, suoraan,  lahjakkaiden nuorten tennisvalmennuksen mahdollistamiseen.
-Oma urani ei olisi lähtenyt käyntiin ilmaan vastaavanlaista tukea, joten laitan hyvän kiertämään, kertoo Aki. – Tuki kanavoidaan yhdessä Tennisliiton kanssa.
Aki Rahunen on löytänyt uuden tavan tukea junioritennistä, johon meidän kaikkien on helppo lähteä mukaan. Lähde Sinäkin Akin Kimppaan ja tilaa Akin novelli 31.12.2010 mennessä.

Aki Rahusen Kimpalla on avattu verkkosivut, josta novellin – useammankin – voi käydä näppärästi tilaamassa. Kimpan verkkosivuille pääse alla olevasta linkistä.

 

 

Aki Rahunen
Kuva: Riitta Närhi

Jaa:

Seuraava uutinen: Seuratoiminnan kehittämistukea haettava… →