Vasa/Vasa ensimmäiseen ammattilaisturnausvoittoon Virossa – ”Tuntuu hemmetin hyvältä”

7.8.2021  |  16:25  |  Raportit

Eero ja Iiro Vasa juhlivat nelinpelin turnausvoittoa $15,000 ITF-turnauksessa Viron Pärnussa.

ITF-turnausvoitto on veljesparin ensimmäinen ja muutenkin 18-vuotiaan Iiron ensimmäinen ammattilaiskiertueella. 24-vuotiaalla Eerolla oli nelinpelititteli hallussaan vuoden 2018 Hyvinkään ITF-turnauksesta.

Veljeskaksikko oli sijoittamattomana turnauksessa. He etenivät loppuotteluun kolmella voitolla – välierässä kaatui komeasti toiseksi sijoitettu pari Luke Johnson (GBR)/Paul Woerner (GER) 6-3, 7-5.

Finaalissa verkon toisella puolella olleet niin ikään sijoittamattomat liettualaiset Tadas Babelis/Ainius Sabaliauskas taipuivat erin 6-7(1), 7-6(5), 10-7.

– Oli todella tiukka finaali, vastustajilla oli yksi ottelupallokin. Palautimme ehkä hieman paremmin kuin vastustajat ja lopussa hoidimme syöttömme hyvin. Iiro pelasi äärimmäisen hyvin ja oli takakentältä varma, kun taas minä hoidin verkkopelin, kommentoi Eero.

– Tuntuu hemmetin hyvältä! Pelasimme todella hyvää nelinpeliä läpi turnauksen, viikko oli kaikinpuolin onnistunut. Pelasin myös kaksinpelissä hyvin, vaikka hävisin avauskierroksella Otolle (Virtanen), jatkoi Iiro.

Vasat lähtevät viikon päästä jatkamaan ammattilaispelejään Slovakiaan.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

Samassa turnauksessa ylsi Otto Virtanen kaksinpelin puolivälieriin ja naisten $25,000 turnauksessa karsi Liisa Vehviläinen tiensä kaksinpelin pääsarjaan sekä otti uransa ensimmäisen pääsarjavoiton edeten lopulta toiselle kierrokselle.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori läpäisi karsinnat… →