Vasa kaksinpelin loppuotteluun Ruotsissa, haussa ensimmäinen ammattilaiskisavoitto – Vasa/Kaukovalta vei nelinpelimestaruuden

18.5.2024  |  13:36  |  Raportit

Eero Vasa on loistavassa pelivireessä massakentillä pelattavassa $15,000 ITF-turnauksessa Ruotsissa. Vasa hakee sunnuntaina uransa ensimmäistä kaksinpelimestaruutta; Vasa/Patrick Kaukovalta tuulettivat jo kisan nelinpelivoittoa.

Sijoittamaton Vasa (ATP-915) ei ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään. Suomalaispelaaja kukisti lauantain välierässä itävaltalaisen Jonas Trinkerin (ATP-1207) 6-4, 6-2. Trinker tiputti puolivälierässään Kaukovallan. Sunnuntaisessa loppuottelussa saa Vasa vastaansa seitsemänneksi sijoitetun ranskalaisen Lucas Bouquetin (ATP-847).

”Peli tuntuu kokonaisuudessaan tosi hyvältä, niin mukavahan siinä on ollut pelata. Kämmen varsinkin todella vahva ollut tällä viikolla. Huomiseen finaaliin piste kerrallaan ja samaa jatketaan, niin mahdollisuudet voittoon on hyvät”, kommentoi Vasa.

Niin Vasa kuin Bouquet hakee ensimmäistä kaksinpelin ammattilaisturnausvoittoaan. Nelinpelistä Vasalta löytyy täysosumia yhteensä 12. Näistä viimeisin tuli eilen, kun Vasa/Kaukovalta vei kisan nelinpelin nimiinsä häviämättä erääkään. Ykköseksi sijoitetut suomalaiset voittivat finaalissa sijoittamattomat ruotsalaiset Erik Grevelius/Adam Heinonen 6-4, 6-4.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | RUOTSI

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Patten loppuotteluun Italiassa… →