Valmentajakoulutus

7.4.2009  |  15:00

Kansainvälinen valmennusseminaari alle 10-vuotiaiden ja aloittelijoiden valmentajille Liikuntakeskus Pajulahdessa 15.-17.5.2009

STL:n ja Liikuntakeskus Pajulahden strategiana on tenniksen valmentaja- ja ohjaajakoulutusten laadun nostaminen edelleen vuonna 2009. Tärkeä osa strategiaa on kansainvälisyyden lisääminen. Vuoden 2009 aikana Pajulahdessa järjestetään kaksi kansainvälistä valmentajaseminaaria, joista ensimmäinen keskittyy lasten ja nuorten valmentamiseen ja toinen valmennukseen kilpa- ja huipputasoilla.

Valmennusseminaari 15.–17.5.2009 toteutetaan yhteistyössä Tennis Europen kanssa. Seminaari on osa Tennisliiton jatkokoulutusjärjestelmää, jonka avulla seurojen valmentajat voivat päivittää valmennusosaamistaan ja säilyttävät paikkansa auktorisointirekisterissä. Koulutus on tarkoitettu erityisesti alle 10-vuotiaiden ja aloittelijoiden valmentajille sekä seurojen valmennuspäälliköille.

Pääkouluttaja on Hollantilainen Ronald Pothuizen, kansainvälisen tennisliiton (ITF) lasten valmennuksen erikoisasiantuntija, joka on arvostettu ja kysytty puhuja kansainvälisissä koulutuksissa. Perjantaina luennoiva Harri Hakkarainen on koulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti ja urheilutieteen maisteri. Hän on arvostettu fyysisen valmennuksen ammattilainen ja kokenut seminaariluennoitsija.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää englanninkielitaitoa, sillä lauantain ja sunnuntain luentoja ja demoja ei tulkata. Koulutusmateriaali käännetään suomeksi, joka helpottaa koulutuksen seuraamista.

Koulutuksen keskeisimmät sisällöt ovat:

1) Suositeltava laatu ja määrä lasten harjoittelussa
2) Alle 10-vuotiaiden tekninen ja taktinen valmennus pelilähtöisesti
3) Alle 10-vuotiaden kilpailujärjestelmän kehittäminen
4) Hollannin malli alle 10-vuotiaiden valmentamisesta
5) Sopivien pallojen ja kenttäkoon käyttö lasten ja aloittelijoiden valmennuksessa

Koulutuksen hinta on 149 euroa. Hinta sisältää majoituksen täyshoidolla ja koulutusmateriaalit.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset :
Pekka Kainulainen 040–744 3553, pekka.kainulainen@pajulahti.com

Mukaan otetaan 50 tennisvalmentajaa ja valmennusvastaavaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 1.5.2009.

Jaa:

Seuraava uutinen: Paukku pääsarjaan Turkissa… →