Uusi yleisöennätys tulossa – Davis Cupiin myyty ennakkoon jo 8700 lippua

20.12.2023  |  10:47  |  Ennakot

Jo 8700 lippua on myytynä Suomen ja Portugalin väliseen Davis Cup -otteluun 2.-3.2.2024. Hyödynnä lipputarjous 24.12. mennessä.

Liput tapahtumaan myy Tiketti. Lipunmyynti alkaa ”Kiitos kuluneesta vuodesta, täytetään halli yhdessä” -kampanjalla, eli liput ovat 10 % alennuksessa 24.12. asti (koskee kaikkia normaaleja istumapaikkoja ja inva-paikkoja. Ei koske VIP-paketteja). Osta liput täältä.

Maaottelun avauspäivälle perjantaille on myyty 4000 lippua ja lauantaille 4700. Gatorade Centerin päiväkohtainen yleisökapasiteetti on 8300 ja käytännössä alakatsomot alkavat olemaan loppuunmyyty. Maajoukkuetenniksen kaikkien aikojen yleisöennätys nähtiin viime helmikuussa Espoo Metro Areenassa, kun Suomen ja Argentiinan ottelua saapui seuraamaan 9500 katsojaa. Yhden päivän yleisöennätys on 5200.

”Lipunmyynti käy ennätyskuumana. Uskomaton tennisvuotemme kruunautuu vahvaan odotukseen helmikuuta silmällä pitäen; tennis kiinnostaa ja näkyy enemmän kuin koskaan aiemmin”, kommentoi viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

”Seurat ovat aktivoineet sidosryhmiään tulevaa tapahtumaa varten ja tenniskatsojat ympäri Suomea ovat tulossa paikanpäälle; ja mikä ilahduttavinta, kuulemme uusien harrastajien löytävän seurojemme pariin. Tennisilmiö, joka on ollut vireillä jo pidemmän aikaa, tuntuu vain vahvistuvan”, jatkoi Tiusanen.

OSTA LIPUT | TIKETTI.FI
TUTUSTU TAPAHTUMAAN

Pelipäivien alustavat aloitusajat ovat perjantaina 2.2. klo 17.30 alkaen ja lauantaina 3.2. klo 15.00 alkaen. Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä ja lauantaina nelinpeli sekä 1-2 kaksinpeliä.

Aloita uusi harrastus – etsi seurasi!

Uusi vuosi ja uudet kujeet, mahdollisesti tenniksen parissa? Tennisseurat ympäri Suomea tarjoavat lukuisia eri vaihtoehtoja harrastajille; palveluita löytyy niin junioreille kuin aikuisille tasosta riippumatta. Tutustu seuroihimme ja etsi sopiva itsellesi!

ETSI SEURASI

Jaa:

Seuraava uutinen: Verkolla-podcastin ensimmäinen tuotantokausi… →