Uusi kilpailusarja kansalliseen tennikseen

1.11.2011  |  14:11

Kilpailutoimikunta päätti  vuoden neljännessä kokouksessaan uudesta kansallisesta kilpailusarjasta. Tämä kilpasarja, Finnish Junior Tennis Tour, on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, ja siinä on vuosittain viisi osakilpailua sekä tytöille että pojille. Kaksi osakilpailuista on alle 18-vuotiaiden SM-kilpailuja ja yksi osakilpailu on poikkeuksellisesti alle 20-vuotiaiden SM-kilpailu. Näiden lisäksi järjestetään keväällä ja syksyllä yhdet osakilpailut, joiden järjestämisoikeutta voi anoa Tennisliitosta Elmo Viljaselta (elmo.viljanen@tennis.fi).

Finnish Junior Tennis Tourin tavoite on kannustaa junioripelaajia pysymään kilpatenniksessä senkin jälkeen, kun he eivät ikänsä puolesta voi osallistua JGP-sarjaan ja miesten ja naisten A-luokan kilpailut ovat pelillisesti vielä liian kovatasoisia.

Finnish Junior Tennis Tourin säännöt ovat varsin samanlaiset kuin aikuisten Finnish Tennis Tourin säännöt:  osakilpailun voittaja ja toinen loppuottelija saavat luokassaan rahapalkinnon, jokaisesta osakilpailusta jaetaan pisteitä menestymisen mukaan ja eniten pisteitä kauden lopussa kerännyt palkitaan stipendillä. Sekä aikuisten Finnish Tourin että Finnish Junior Tennis Tourin säännöt ovat nähtävissä täältä.

Finnish Junior Tennis Tourin osakilpailuja keväälle ja syksylle sekä alle 20-vuotiaiden SM-kilpailuja voi anoa nyt Tennisliitosta Elmo Viljaselta (elmo.viljanen@tennis.fi) kirjallisesti. Seuran, joka anoo kilpailuja, tulee sitoutua säännöissä mainittuihin asioihin.

Finnish Junior Tennis Tourin osakilpailut vuodelle 2012

Osakilpailu 1.
       keväällä, ajankohta, järjestäjä ja paikkakunta avoin
Osakilpailu 2.
      Alle 18-vuotiaiden SM-kilpailut 29.3.-1.4. Helsingissä, järjestäjä Smash-Tennis
Osakilpailu 3.
       Alle 20-vuotiaiden SM-kilpailut 17.-20.5., järjestäjä ja paikkakunta avoin
Osakilpailu 4.
       Alle 18-vuotiaiden SM-kilpailut 5.-12.8. Jyväskylässä, järjestäjä Jyväskylän Tennisseura
Osakilpailu 5.
      syksyllä, ajankohta, järjestäjä ja paikkakunta avoin

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaukoselle nelinpelitappio Montego… →