Uuden-Seelannin joukkue nimetty – Ruusuvuori ja Heliövaara johdattavat Suomea

8.8.2022  |  14:30  |  Ennakot

Maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa Uuden-Seelannin Espoo Metro Areenalla 16.-17.9.

Davis Cupin I-ryhmän ottelun panoksena on paikka Davis Cup Qualifiers -tasolla, eli voitolla Suomi pääsisi uudestaan tavoittelemaan paikkaa maailman parhaiden maiden Davis Cup Finals -lopputurnaukseen alkuvuonna 2023.

Uuden-Seelannin kapteeni Kelly Evernden on nimennyt joukkueeseensa odotetusti kovat nelinpelaajat 34-vuotiaan Michael Venuksen (nelinpelin ATP-11) ja 36-vuotiaan Artem Sitakin (nelinpelin ATP-110) sekä nuoria kaksinpelaajia 25-vuotiaan Kiranpal Pannun (ATP-742), 23-vuotiaan Ajeet Rain (ATP-789) ja 21-vuotiaan Isaac Becroftin (ATP-983). Pannu eikä Becroft ole aiemmin pelanneet Davis Cupissa.

– Jokainen nuorista pelaajistamme on osoittanut hyvää työskentelyä ja kehitystä sitten viimeisimmän maaottelumme, joten heidän työnsä on hyvä palkita, sanoi kapteeni Evernden tiedotteessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Suomen kapteeni Jarkko Nieminen odottaa maiden ensikohtaamista innolla. Myös Nieminen nostaa Uuden-Seelannin syömähampaaksi vahvan nelinpeliduon ja tuon ottelun merkitys tulee olemaan suuri syyskuussa.

23-vuotias Emil Ruusuvuori (ATP-44) ja 33-vuotias Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-27) on vahvistettu Suomen joukkueen tähtikaksikoksi – lopun joukkueesta kapteeni valitsee myöhemmin.

LIPUNMYYNTI
TAPAHTUMASIVU

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori päihitti Wawrinkan… →